Neler Yeni

İnstagrama giremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
İnstagram beni durduk yere sistemden attı. Bende hesabım çalındı sandım tüm şifrelerimi her şeyimi değiştirdim mailden. Sonrasında giriş yapmaya çalıştım. Kayıtlı numarama sms ile kod gönderildi yazısı çıkıyor ama telefonuma kod gelmiyor. Tekrar gönder diyorum yine kod gelmiyor. Doğrulama kodu neden gelmiyor bilen var mı yardımcı olabilir misiniz?

2mApoo

80+ Silver
Knk böyle durumlarda sürekli üst üste kod göndertme sisteme. panik yapma biraz bekle eğer üst üste işlem yaparsın sistem seni bot olarak algılayabilir.
Sonra tekrar dene ama araya uzun bir süre bırak. bazen olabiliyor sistemsel bişey. eğer instagram kurallarını uyduysan illegal bişey yoksa paniğe gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk böyle durumlarda sürekli üst üste kod göndertme sisteme. panik yapma biraz bekle eğer üst üste işlem yaparsın sistem seni bot olarak algılayabilir.
Sonra tekrar dene ama araya uzun bir süre bırak. bazen olabiliyor sistemsel bişey. eğer instagram kurallarını uyduysan illegal bişey yoksa paniğe gerek yok
İllegal bir şey yapmadım yorum yapmam paylaşımım yoktur yani. Hatta hesabım da açık zaten. Annemden bakmıştım hesabım gözüküyor yani. Sadece kullanıcı adı şifremi giriyorum telefonumdan kod istiyor doğrulama kodunu. ikili doğrulama yapmıştım ben kod da gelmeyince biraz panikledim açıkcası çalındı mı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç gün bekletiyim 2 3 gün olur mu :D

2mApoo

80+ Silver
İllegal bir şey yapmadım yorum yapmam paylaşımım yoktur yani. Hatta hesabım da açık zaten. Annemden bakmıştım hesabım gözüküyor yani. Sadece kullanıcı adı şifremi giriyorum telefonumdan kod istiyor doğrulama kodunu. ikili doğrulama yapmıştım ben kod da gelmeyince biraz panikledim açıkcası çalındı mı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç gün bekletiyim 2 3 gün olur mu :D
Knk instagram ile alakalı olma ihtimali bence var.
Bence diğer gün bu olayı yaşadığın saate kadar bekle. 24 saat yani. Eğer hala sorun devam ederse mail at yada iletişime geçmeye çalış onlarla. Ama üst üste deneme en azından yarına kadar bekle knk. Eğer hesabın hala görünüyorsa çok ciddi bişey yoktur bana kalırsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk instagram ile alakalı olma ihtimali bence var.
Bence diğer gün bu olayı yaşadığın saate kadar bekle. 24 saat yani. Eğer hala sorun devam ederse mail at yada iletişime geçmeye çalış onlarla. Ama üst üste deneme en azından yarına kadar bekle knk. Eğer hesabın hala görünüyorsa çok ciddi bişey yoktur bana kalırsa
24 saat bekledim hala gelmiyor kod. Hesabım açık görünüyor hala. ama telefonuma o kod gelmiyor açıkcası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,639
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom