Instagram İnstagrama pcden giriş yapılmıyor

Enxt0

80+
Reaksiyon skoru
11
Selamlar, Instagram’a PC’den giriş yapıyorum fakat ekran resimdeki gibi kalıyor. Galiba genel bir problem var; bazıları düzeltmiş, bazılarında hâlâ aynı. Telefondan giriş yapabiliyorum. PC’den farklı bir Instagram hesabına giriş yaptığımda açılıyor, fakat kendi hesabım açılmıyor.”

Ekler

• görsel_2026-01-15_193514796.webp
    görsel_2026-01-15_193514796.webp
    5.8 KB · Hit: 15
Selamlar, Instagram’a PC’den giriş yapıyorum fakat ekran resimdeki gibi kalıyor. Galiba genel bir problem var; bazıları düzeltmiş, bazılarında hâlâ aynı. Telefondan giriş yapabiliyorum. PC’den farklı bir Instagram hesabına giriş yaptığımda açılıyor, fakat kendi hesabım açılmıyor.”
Aynı sorun bende de var modemi sıfırladım dns ve vpn denedim ama hala aynı.

Arkadaşlar çözümü buldum bir arkadaş yardımcı oldu benim artık giriyor

ÇÖZÜM: Uygulama üzerinden Instagram hesabınıza girin, ayarlardan hesaplar merkezine girin, oradan bağlı olan hesaplara girin, varsa WhatsApp hesabınızı TAŞI butonuyla hesaplar merkezinden kaldırın, WhatsApp yoksa diğer bağlı hesapları kontrol edin. Her birini kaldırıp, sonra tarayıcıya dönüp giriş yapmayı deneyin.
Ben WhatsApp üzerinden hesaplar merkezine girip WhatsApp'ı kaldırdım düzeldi

Arkadaşlar çözümü buldum bir arkadaş yardımcı oldu benim artık giriyor

ÇÖZÜM: Uygulama üzerinden Instagram hesabınıza girin, ayarlardan hesaplar merkezine girin, oradan bağlı olan hesaplara girin, varsa WhatsApp hesabınızı TAŞI butonuyla hesaplar merkezinden kaldırın, WhatsApp yoksa diğer bağlı hesapları kontrol edin. Her birini kaldırıp, sonra tarayıcıya dönüp giriş yapmayı deneyin.
Ben WhatsApp üzerinden hesaplar merkezine girip WhatsApp'ı kaldırdım düzeldi
reis allah razı olsun <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,219
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri