Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Aferin size iki kelimeden gene birbirinize girdiniz.
daha doğrusu ne allaha sövenler nede atatürke sövenler bittiŞu ülkede Ne Atatürk düşmanı bitti Ne de Din Düşmanı. Kendi içimizde bile anlaşamazken düşmana karşı nasıl savaşacağız.
Bütün ülkenin kaderini 1 adama bağlamak ne kadar doğru? O zaman en büyük Türk Alparslan'dır. Anadolu'nun kapısını bize açan o? O olmasaydı biz bu topraklarda olmayacaktık?Kurtarıcısına bu kadar düşman başka bir millet var mıdır acaba, şöyle bir adam başka millette olacak var ya göklere çıkarır.
Aynen öyle, çocuğun yazdığına baksana, sevmeyen ermenidir diyortürkiyede insanlar ne kadar çok seviyorlar birbirlerinin fikirlerini ezgeçmeyi
zorundaherkes saygı duymak zorundadır sevmek zorunda değil. sonuçta kimseye zorla bişey sevdiremeyiz bende seviyorum sevilmesi gerektiğini düşünüyorum ama herkes diliylede seviyorum diyince sevmiş olmuyor işte
Bilader ne alaka, Atatürk gelmeden önce refah içinde miyidk uçurumun kenarında yıkık bir ülkeydik, 1. Dünya savaşında çok çok ağır bir yenilgi almış devletin bu sınırlarda olması mucizedir, biz burada gelip Alparslanı, Osman Gaziyi başka kimseyi karalamadık, milliyetçiliği biz sizden öğrenmedilk.Bütün ülkenin kaderini 1 adama bağlamak ne kadar doğru? O zaman en büyük Türk Alparslan'dır. Anadolu'nun kapısını bize açan o? O olmasaydı biz bu topraklarda olmayacaktık?
KDSAJGIHUJASDGŞSAGDIPLUJSAGDIJMGSDAI9UJGDSAI8DASGzorunda
haklısın ekstra olarak sadece atatürk için değil her insan her insana saygı duymalı bence ermeni diyip fikirini hiçe saymak saçma.Atatürkçü olarak söylüyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama seve seve saygı duymak zorunda duymassa anladınız siz
Ermeniyi gösteriyim ben sana veletErmeni
Hayır hocam benim anlatmak istediğim o değildi. Diğerlerinin değeri bilinmiyorken, gerçek tarihini bilmeyen, tarihi Atatürk'ten ibaret sanan ve onu sevmek zorundadır diyen çocuğa cevap vermeye çalıştım. (tabi ne kadar anladıysa )Bilader ne alaka, Atatürk gelmeden önce refah içinde miyidk uçurumun kenarında yıkık bir ülkeydik, 1. Dünya savaşında çok çok ağır bir yenilgi almış devletin bu sınırlarda olması mucizedir, biz burada gelip Alparslanı, Osman Gaziyi başka kimseyi karalamadık, milliyetçiliği biz sizden öğrenmedilk.
atatürk gelmeden yaklaşık 200 sene önce zaten devlet çöküşe başladı üzerine devletin çöküm sebebinin ana olayını padişahlara bağlıyorumBilader ne alaka, Atatürk gelmeden önce refah içinde miyidk uçurumun kenarında yıkık bir ülkeydik, 1. Dünya savaşında çok çok ağır bir yenilgi almış devletin bu sınırlarda olması mucizedir, biz burada gelip Alparslanı, Osman Gaziyi başka kimseyi karalamadık, milliyetçiliği biz sizden öğrenmedilk.