Neler Yeni

Instagramda beni engelleyen kişiye nasıl ulaşabilirim

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
441
Beni engelleyen kişiye nasıl ulaşabilirim dükkan hesabı olsun 2.hesabım olsun ve kardeşimin hesabından olsun ismini attığım zaman çıkmıyor ama arkadaşımın telefondan baktığımızda çıkıyor benim bu kişiye ulaşmam lazım nasıl ulaşabilirim bir bilginiz varmı ıg hesabından başka elimde hiçbir hesabı ya da telefon numarası yok

ana hesabını engellediyse o hesapta giriş yaptığın tüm hesaplar engel yicek

Beni engelleyen kişiye nasıl ulaşabilirim dükkan hesabı olsun 2.hesabım olsun ve kardeşimin hesabından olsun ismini attığım zaman çıkmıyor ama arkadaşımın telefondan baktığımızda çıkıyor benim bu kişiye ulaşmam lazım nasıl ulaşabilirim bir bilginiz varmı ıg hesabından başka elimde hiçbir hesabı ya da telefon numarası yok
Arkadaşın Telefonundan Ulaş Reis Dediğin Gibi De Ben Egle Falan Gir Konuya

farklı kullandığım 2 mail adrewsinden hesap açtım ama yine çıkmadı profili

Instagram'a çift uygulama açıp, oradan yeni bir hesap açarak ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Eğer hesabın ismi aklındaysa, benim önerdiğim taktiği dene. Bu yöntem denendi ve onaylandı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,694
Üyeler
173,241
Son üye
pablo001
Geri