Neler Yeni

Instagram'da valomarketim. S güvenilir mi?

YigitK

80+
Hesap bu sizce güvenilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bi emin olmak için 15tllik bir rp satın aldım ve rp geldi ama alıcağım şey 400tl olduğu için hala bir şüphe var

Ben bi emin olmak için 15tllik bir rp satın aldım ve rp geldi ama alıcağım şey 400tl olduğu için hala bir şüphe var
Satın alımları bynogameden razer gold ile yapıyorlar bu arada

Ekler

• Screenshot_20230615-181137_Instagram.jpg
    Screenshot_20230615-181137_Instagram.jpg
    811.1 KB · Hit: 115

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Pek sanmıyorum ama kesin bi bilgim yok

YigitK

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ama rp geldiği için ilk baştaki kadar bir şüphem yok

eylsbbh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
eylul unsal

Satın alan kullanıcılara dm üzerinden soru sorabilirsin, müşteri yorumu diye bi öne çıkan olması lazım. Genellikle vp hesap satan sitelerin öyle bir bölümü oluyor.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Aldınızmı bende alıcağımda
Almayın valorant türkiyedeki en büyük satıcıyım instagramdaki sayfaların neredeyse hepsi dolandırıcı bu sayfada dolandırıcı. İlanların uzun zamandır silinmemesinden ve referanslardaki kişilerin isminin gizli olmasından dolandırıcı olduğunu anlayabilirsiniz.

Dolandırıcı.

Sayfa bile açmışlar dolandırıcı olduğuna dair :
1687276937500.png

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Almayın valorant türkiyedeki en büyük satıcıyım instagramdaki sayfaların neredeyse hepsi dolandırıcı bu sayfada dolandırıcı. İlanların uzun zamandır silinmemesinden ve referanslardaki kişilerin isminin gizli olmasından dolandırıcı olduğunu anlayabilirsiniz.

Dolandırıcı.
Hocam siz hangi satış platformunda çalışıyorsunuz?

miraha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bert

Dolandırıcı.

Sayfa bile açmışlar dolandırıcı olduğuna dair : Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler ayıptır söylemesi bunu gördükten sonra bende adamları dolandırdım :D 115 vp istedim parayı at dediler 1,2 tl attım herhalde 12 tl sandı 115 vp kodunu attı sonra ben engelledim. Büyük ihtimalle insanlar güvenmek için 115 vp alıyolar diye onları veriyolar sonuçta 1-2 tl zarar sonra gidip güvenip aldıklarında iste katlamış oluyolar

Peki ucuza vp alabileceğim yer varmı

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Hocam siz hangi satış platformunda çalışıyorsunuz?
Instagramda , sitelerde ve forumların marketinde valorant satıyorum. Yaklaşık 7 yıldır oyun hesapları al-satıyla uğraşıyorum

Teşekkürler ayıptır söylemesi bunu gördükten sonra bende adamları dolandırdım :D 115 vp istedim parayı at dediler 1,2 TL attım herhalde 12 TL sandı 115 vp kodunu attı sonra ben engelledim. Büyük ihtimalle insanlar güvenmek için 115 vp alıyolar diye onları veriyolar sonuçta 1-2 TL zarar sonra gidip güvenip aldıklarında iste katlamış oluyolar

klasgame.com üzerinden alın hocam en güveniliri ve en ucuzu o. Zaten bu kodlar riot games tarafından belirli sitelere tedarik ediliyor yani size şöyle söyliyim çalıntı kart ile almadıkları sürece en ucuz vp güvenilir olarak 5500VP : 560tl civarı olacaktır. Yani minumum bu kodları güvenilir şekilde 560-570tl civarına bulabilirsiniz. Anlayacağınız ucuza vp alacağım derken boşa dolandırılmayın direkt güvenilir sitelerden alın. Instagramdaki tüm satıcılar dolandırıcı neredeyse.

YigitK

80+
Teşekkürler ayıptır söylemesi bunu gördükten sonra bende adamları dolandırdım :D 115 vp istedim parayı at dediler 1,2 TL attım herhalde 12 TL sandı 115 vp kodunu attı sonra ben engelledim. Büyük ihtimalle insanlar güvenmek için 115 vp alıyolar diye onları veriyolar sonuçta 1-2 TL zarar sonra gidip güvenip aldıklarında iste katlamış oluyolar

Aynı şeyi bende denedim ucuz şeyleri veriyorlar sonra pahalılardan dolandırıyorlar ben bunu kendim yaşadım biraz acıttı:)470tl kaptırdım ben

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Furkan Görür
200 rp 13.5tl knk
Instagramda , sitelerde ve forumların marketinde valorant satıyorum. Yaklaşık 7 yıldır oyun hesapları al-satıyla uğraşıyorum

klasgame.com üzerinden alın hocam en güveniliri ve en ucuzu o. Zaten bu kodlar riot games tarafından belirli sitelere tedarik ediliyor yani size şöyle söyliyim çalıntı kart ile almadıkları sürece en ucuz vp güvenilir olarak 5500VP : 560tl civarı olacaktır. Yani minumum bu kodları güvenilir şekilde 560-570tl civarına bulabilirsiniz. Anlayacağınız ucuza vp alacağım derken boşa dolandırılmayın direkt güvenilir sitelerden alın. Instagramdaki tüm satıcılar dolandırıcı neredeyse.
en ucuz vp ve rp şuan https://www.gamespin.com.tr/riot-cash bu site de. Ve çok alışveriş yaptım hala yapıyorum.

200 rp 13.5TL

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59