TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
Reis bu foto 3 gün ban yiyor ya siber suç falan bizi aşarben arkadaşıma komikli video attım siber suçluk oldum ohohoh![]()
hocam illegal cocuk p su atsam evi siber polis basar mı nasıl oluyor yani? instagram mesjalarımızı mı okuyor anlamadımben arkadaşıma komikli video attım siber suçluk oldum ohohoh![]()
bakalım ifademizi verdik son söz baş savcıdaReis bu foto 3 gün ban yiyor ya siber suç falan bizi aşar![]()
bu neEvet arkadaşlar aşağıda bırakacağım fotoğrafı Instagram özel sohbetinizden bir arkadaşınıza göndererek sohbetten 3 gün boyunca Ban yiyorsunuz bana bunu (eskiden sevdiğim) bir kız arkadaşım (ama platonik oldugum) bana yolladı ben de kendisini ilettim ve beni kandırdı artık eskiden seviyorum o yüzden![]()
benim direk kullandığım internet modeli instagram ip herşeyim oraya ifade vermeye gittiğimde çıktı ağzım o şeklini aldı ordahocam illegal cocuk p su atsam evi siber polis basar mı nasıl oluyor yani? instagram mesjalarımızı mı okuyor anlamadım
Kanka ekteki fotoğrafı dm den birine atarsan hesabın 3 gün dm bani yiyoebu ne
niyeKanka ekteki fotoğrafı dm den birine atarsan hesabın 3 gün dm bani yiyoe
Ne biliyim kanka telifli foto sanırım o yüzden
birayı pistol görüyor AI xdEvet arkadaşlar aşağıda bırakacağım fotoğrafı Instagram özel sohbetinizden bir arkadaşınıza göndererek sohbetten 3 gün boyunca Ban yiyorsunuz bana bunu (eskiden sevdiğim) bir kız arkadaşım (ama platonik oldugum) bana yolladı ben de kendisini ilettim ve beni kandırdı artık eskiden seviyorum o yüzden![]()
Arkadaşıma attım bir şey olmadı.