TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Reis bu foto 3 gün ban yiyor ya siber suç falan bizi aşarben arkadaşıma komikli video attım siber suçluk oldum ohohoh
hocam illegal cocuk p su atsam evi siber polis basar mı nasıl oluyor yani? instagram mesjalarımızı mı okuyor anlamadımben arkadaşıma komikli video attım siber suçluk oldum ohohoh
bakalım ifademizi verdik son söz baş savcıdaReis bu foto 3 gün ban yiyor ya siber suç falan bizi aşar
bu neEvet arkadaşlar aşağıda bırakacağım fotoğrafı Instagram özel sohbetinizden bir arkadaşınıza göndererek sohbetten 3 gün boyunca Ban yiyorsunuz bana bunu (eskiden sevdiğim) bir kız arkadaşım (ama platonik oldugum) bana yolladı ben de kendisini ilettim ve beni kandırdı artık eskiden seviyorum o yüzden
benim direk kullandığım internet modeli instagram ip herşeyim oraya ifade vermeye gittiğimde çıktı ağzım o şeklini aldı ordahocam illegal cocuk p su atsam evi siber polis basar mı nasıl oluyor yani? instagram mesjalarımızı mı okuyor anlamadım
Kanka ekteki fotoğrafı dm den birine atarsan hesabın 3 gün dm bani yiyoebu ne
niyeKanka ekteki fotoğrafı dm den birine atarsan hesabın 3 gün dm bani yiyoe
Ne biliyim kanka telifli foto sanırım o yüzden
birayı pistol görüyor AI xdEvet arkadaşlar aşağıda bırakacağım fotoğrafı Instagram özel sohbetinizden bir arkadaşınıza göndererek sohbetten 3 gün boyunca Ban yiyorsunuz bana bunu (eskiden sevdiğim) bir kız arkadaşım (ama platonik oldugum) bana yolladı ben de kendisini ilettim ve beni kandırdı artık eskiden seviyorum o yüzden
Arkadaşıma attım bir şey olmadı.