Neler Yeni

İnstagram’dan virüs bulaşır mı?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Bugün bir arkadaşımın hesabına baktım ve her şey (profil resmi dahil) silinmişti, değişik değişik storyler atmıştı. Eğer hesabı çalındıysa yada sistemine virüs bulaştıysa hesabından aynısı bana olabilir mi?

Mert

80+ Silver
Herhangi bir link açmadıktan sonra problem olmaz.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bugün bir arkadaşımın hesabına baktım ve her şey (profil resmi dahil) silinmişti, değişik değişik storyler atmıştı. Eğer hesabı çalındıysa yada sistemine virüs bulaştıysa hesabından aynısı bana olabilir mi?
Profiline girmekle bir şey olmaz.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
profile girmekle olmaz.Durduk yerede bulaşmaz.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Bu olay tanıdıklarımın başına da geliyor. Birilerinin hesabı çalınıyor ve "Şu kadar para kazandım siz de istiyorsanız dm atın." diyorlar. Dm attıklarında dönen muhabbeti tam bilmiyorum ama öyle bir yerlere giriyorlar ve hesapları gidiyor direk.

Kadir_1987

80+ Silver
İnstagram'da gezinirken karşınıza çıkan saçma sapan reklamlara tıklamadığınız sürece ve tanımadığınız kişilerden gelen mesajlardaki link'leri açmadığınız sürece korkmanıza gerek yok ;)

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Eğer hesabı çalındıysa yada sistemine virüs bulaştıysa hesabından aynısı bana olabilir mi?
Sen gelen linklere tıklamadığın sürece ve hesap bilgilerini herhangi bir yere girmediğin sürece bir şey olmaz. Ben ne olur ne olmaz belki hesabım çalınır diye iki faktörlü koruma kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
Profilime kim baktı gibi saçma sapan uygulamalara giriş yapmassanız hesap şifrenizi bir siteye falan girmesseniz bulaşmaz

Top Bottom