İnstagram’dan virüs bulaşır mı?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
Bugün bir arkadaşımın hesabına baktım ve her şey (profil resmi dahil) silinmişti, değişik değişik storyler atmıştı. Eğer hesabı çalındıysa yada sistemine virüs bulaştıysa hesabından aynısı bana olabilir mi?

Herhangi bir link açmadıktan sonra problem olmaz.

Bugün bir arkadaşımın hesabına baktım ve her şey (profil resmi dahil) silinmişti, değişik değişik storyler atmıştı. Eğer hesabı çalındıysa yada sistemine virüs bulaştıysa hesabından aynısı bana olabilir mi?
Profiline girmekle bir şey olmaz.

profile girmekle olmaz.Durduk yerede bulaşmaz.

Bu olay tanıdıklarımın başına da geliyor. Birilerinin hesabı çalınıyor ve "Şu kadar para kazandım siz de istiyorsanız dm atın." diyorlar. Dm attıklarında dönen muhabbeti tam bilmiyorum ama öyle bir yerlere giriyorlar ve hesapları gidiyor direk.

İnstagram'da gezinirken karşınıza çıkan saçma sapan reklamlara tıklamadığınız sürece ve tanımadığınız kişilerden gelen mesajlardaki link'leri açmadığınız sürece korkmanıza gerek yok ;)

Eğer hesabı çalındıysa yada sistemine virüs bulaştıysa hesabından aynısı bana olabilir mi?
Sen gelen linklere tıklamadığın sürece ve hesap bilgilerini herhangi bir yere girmediğin sürece bir şey olmaz. Ben ne olur ne olmaz belki hesabım çalınır diye iki faktörlü koruma kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Profilime kim baktı gibi saçma sapan uygulamalara giriş yapmassanız hesap şifrenizi bir siteye falan girmesseniz bulaşmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,948
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri