Neler Yeni

Intel 12. Nesil İşlemcilerde Stock Soğutucular Değişiyor İddiası!

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Güzel bir soğutma koyacaklarından şüpheliyim. Bunların yerinde olsam kutuya 120mm sıvı soğutma koyardım. İtibarlarını anca böyle geri alırlar.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Fanboy değiliz ama eleştiriciyiz sen bana fanboy diyip AMD savunduguna göre sende Fanboysun
1631364359751.png

Sagittarius

80+ Silver
Dostum ismin "intel aşığıyım" fanboy değilim diyorsun.
Sen dokununca pinlerinin kırılacağını söyledin, ben de işlemcinin üstünde tepinmeyeceksin takıp kullanacaksın dedim?
İşlemcinin pinlerine dokunmaman gerekiyor zaten. Bunu söyleyince fanboy oluyorum.
Dostum git başkasıyla eğlen rica ediyorum. Yaptığın şey eleştiri değil, İnteli övüp AMD'yi kötülemek.
Ayn tepinecem üstünde işlemci sağlam olacak fanboy konusu Intel Aşığıyım yazıyor evet AMD sağlam işlemci yapsın AMD ağışıyım yazar AMD diye yirtiniyosun senle uğraşamam sürekli çıkar tak yapan biriyim belki yanlışlıklada pine değdim 10K lik islemciydi patates oldu mesela asıl fanboy sensin daha bunu savunuyorsun benim açıdan bir işlemci pelformansı kadar güvenliğide olmalı sen bunu anlamıyorsun daha AMD AMD tm AMD iyi tm Tm mi tm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş konuşma

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Ayn tepinecem üstünde işlemci sağlam olacak fanboy konusu Intel Aşığıyım yazıyor evet AMD sağlam işlemci yapsın AMD ağışıyım yazar AMD diye yirtiniyosun senle uğraşamam sürekli çıkar tak yapan biriyim belki yanlışlıklada pine değdim 10K lik islemciydi patates oldu mesela asıl fanboy sensin daha bunu savunuyorsun benim açıdan bir işlemci pelformansı kadar güvenliğide olmalı sen bunu anlamıyorsun daha AMD AMD tm AMD iyi tm Tm mi tm

Boş konuşma
sen konuşuyosun sözlerin birbiriyle çarpışıyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Boş konuşma
Önce konuşmayı öğren ondan sonra bana burda ahkam kes.
Pine değince işlemci çöp olmaz. En kötüyü düşünelim, pin yamulur. O da bir tornavida yardımı ile düzeltilir. AMD diye kim yırtınıyor dostum? Üslubunu düzelt, askerlik arkadaşın değilim ben senin.

Sagittarius

80+ Silver
Zaten sadece İnteli savunuyorsun
Evet napacan he napacan bekliyorum

Önce konuşmayı öğren ondan sonra bana burda ahkam kes.
Pine değince işlemci çöp olmaz. En kötüyü düşünelim, pin yamulur. O da bir tornavida yardımı ile düzeltilir. AMD diye kim yırtınıyor dostum? Üslubunu düzelt, askerlik arkadaşın değilim ben senin.
Düzeltirken pin kopma ihtimali varmı?

Top Bottom