İntel anakartlarda kod 10 hatası (yardım)

Msarda23

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar ALLAH peygamber aşkına yardım edin 3. konu ve son açışım nolur artık lütfen bakın bilgisarımda bu aygıtlarda kod 10 hatası alıyorum (attığım sslerde hata kodu farklı fakat ben bişeyler denerken öyle oldu genellikle kod 10 hatası alıyorum) ve internetim sarı ünlemde kalıyor nolur artık bişeyler söyleyin napabilirim yardım edin anakartla ilgili bir sorunmu (anakart markası:İntel dq67ow eski anakart intel bile sitesinden kaldırdı)

Ekler

• FORUM.png
    FORUM.png
    909.7 KB · Hit: 86
  • FORUM 2.png
    FORUM 2.png
    791.4 KB · Hit: 78
Bilgisayarciya götür uygun driveri yükler

Ters tıkla özelliklere gir oradan da sürücüyü güncelleştire bas.

Kasanın içini aç ethernet taktiğin yerin isminin sürücüsünü yükle anakarta bağlıysa anakartin kine bak

Aynı yer açılır zaten.
her 2 sindede denedim fakat her 2 sindede zaten en son sürüm güncel diyor ne yapabilirim başka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın içini aç ethernet taktiğin yerin isminin sürücüsünü yükle anakarta bağlıysa anakartin kine bak
baştada belirttiğim gibi anakartım eski (intel dq67ow) ve ethernet sürücülerini intelden denedim ve bir sonuç alamadım eğerki bildiğin bir İNTERNETSİZ driverları yükleyebilen bir uygulama varsa linkini atabilirmisin

her 2 sindede denedim fakat her 2 sindede zaten en son sürüm güncel diyor ne yapabilirim başka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baştada belirttiğim gibi anakartım eski (intel dq67ow) ve ethernet sürücülerini intelden denedim ve bir sonuç alamadım eğerki bildiğin bir İNTERNETSİZ driverları yükleyebilen bir uygulama varsa linkini atabilirmisin
O imkansız bir şey.

Peki ya tek çözüm bilgisayarcıya götürmekmi kaç TL tutar tahmini ?
Sürücü sıkıntısıysa masrafsız olur en fazla 5 TL ama bilgisayarcı kazığı da var o yüzden 30 filan olur sanırım.

Sürücü sıkıntısıysa masrafsız olur en fazla 5 TL ama bilgisayarcı kazığı da var o yüzden 30 filan olur sanırım.
Peki sağol ama bilgisayarcı bunu düzeltir değilmi sonra elimde patlamasın her şey birde bana intel core i5 işlemci uyumlu anakart önerirmisin ram tipi ddr3 olacak 1333mhz rami destekleyebilecek şekilde

Peki sağol ama bilgisayarcı bunu düzeltir değilmi sonra elimde patlamasın her şey birde bana intel core i5 işlemci uyumlu anakart önerirmisin ram tipi ddr3 olacak 1333mhz rami destekleyebilecek şekilde
Düzeltir hangi i5 filan sadece driver sorunu yüzünden anakart neden değişiyorsun ??????????????

Geri