Boşta kaç watt tüketiyor hocamdüzeldi
Boşta kaç watt tüketiyor hocamdüzeldi
allah bilir ben bilmem onuBoşta kaç watt tüketiyor hocam
rtx3060 a denk hatta yerine görebiraz daha iyi bir kartGTX1060 6B modelinden sonra bu kartı alsam çok fark eder mi?
İşlemci ryzen 5 1 5600
rtx3060 a denk hatta yerine görebiraz daha iyi bir kart
herhangi bir sıkıntı olucağını sanmıyorum ama darboğaz yapar uçuk seviyelerde olmaz ne oyun oynadığınada bağlı tabii kiPeki hocam ryzen 5 1 5600 işlemci var darboğaz oluşurmu? veya bu ekran kartın amd ile ilgili bir sorun yaratırmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam ryzen 5 1 5600 işlemci var darboğaz oluşurmu? veya bu ekran kartın amd ile ilgili bir sorun yaratırmı?
+ olarak ilerde işlemcini geliştirirsen hiçbir problem olmazherhangi bir sıkıntı olucağını sanmıyorum ama darboğaz yapar uçuk seviyelerde olmaz ne oyun oynadığınada bağlı tabii ki
İleride kartın taksiti bitince r5 5600 düşüncem var. Çok bir şey oynamıyorum. Pubg ve cs 2herhangi bir sıkıntı olucağını sanmıyorum ama darboğaz yapar uçuk seviyelerde olmaz ne oyun oynadığınada bağlı tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ olarak ilerde işlemcini geliştirirsen hiçbir problem olmaz
çok sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum ama işlemci yanında biraz düşük kalıyor açıkçasıİleride kartın taksiti bitince r5 5600 düşüncem var. Çok bir şey oynamıyorum. Pubg ve cs 2