Neler Yeni

🔥İndirim İntel ARC A750 6750 TL 🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,659
İsim
Selim
Bende sana diyorum ki sistemim de ve sürücülerim de ne sıkıntı var eve elektrik mi yetmiyor kaçak elektrik falan mı kullanıyorum? Bas bariz sıkıntılı hatalı. Bahane uyduracak bir şey bulamıyorsun her şeye sallıyorsun belki birisi tutar diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu cümlenden ne anlamamız gerek? Mesela Nvidia'nın yazılım konusunda sorunsuz olup AMD'nin sorunlu olduğunu anlayabiliriz değil mi? E o zaman neden bu kadar yazılar yazarak uğraşıyorsun?

Gerçekten OC yapma o zaman lafına bende patladım aosdkokasasodk
Herif AMD kartından wattman almamak için OC yapmama şartı koyuyor bundan daha komik olay az rastlanır.
Nvidia fanboylarını bile anlarım da AMD fanboylari hiç çekilmiyor 🤷 para alıyorlar dicem de paraları da yok 🗿 sistemin üst sevilerde ssd 980 pro ddr5 sistem ekran kartı da eski değil 🤔 hadi beni geçtim 7800xt alan kişi de bile wattman ve driver hataları yaşıyor bu çocuk adam da oc yapma sende diyor 😁 puhahaha akşam akşam güldürdü.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Bende sana diyorum ki sistemim de ve sürücülerim de ne sıkıntı var eve elektrik mi yetmiyor kaçak elektrik falan mı kullanıyorum? Bas bariz sıkıntılı hatalı. Bahane uyduracak bir şey bulamıyorsun her şeye sallıyorsun belki birisi tutar diye.

Bu cümlenden ne anlamamız gerek? Mesela Nvidia'nın yazılım konusunda sorunsuz olup AMD'nin sorunlu olduğunu anlayabiliriz değil mi? E o zaman neden bu kadar yazılar yazarak uğraşıyorsun?

Gerçekten OC yapma o zaman lafına bende patladım aosdkokasasodk
Herif AMD kartından wattman almamak için OC yapmama şartı koyuyor bundan daha komik olay az rastlanır.
Sorunsuz demedim ki zekan mı yetmiyor çocuk adam
Sürücülerinin bazıları bazı kartlarla uyumlu değil
Sende ki 6800xt ile başkasında ki 6800xt'ler farklı olabiliyor sende 24.5.1'de sorun yaşanırken diğerinde yaşanmayabiliyor sen bunun için ne yapacaksın 24.6.1'e geçeceksin deneyeceksin sorun mu oldu 24.6.2'e geçeceksin deneyeceksin sorun yaşamayana kadar ne kadar ekmek o kadar köfte zeka seviyen algılamıyorsa yapacak pek bir şey yok
Eve elektrik mi gitmiyor değil sürücüler parçalarla uyum sağlayamıyor o yüzden uygun sürücü bulmak gerekiyor
Wattman alan kişilere ''O senin sorunun'' demek de iyiymiş aynen AMD'yi biz yönetiyoruz zaten bizim sorunumuz kusura bakma.
Şu PC olayından zerre anlamayan adamların ahkam kesmesine bayılıyorum ya.
:D aynen zeki çocuk burada ki insanlara yaptığım katkılardan senin haberin yoktur burada ki insanların çoğu pandemi döneminde ekran kartı alabilmişti benim sayemde sen bilmezsin o dönemleri daha çocuktun

Zeka seviyeniz algılamadığı için uzun detaylı yazıyorum
AMD mi daha iyi Nvidia mı
NVİDİA

AMD mi daha Fiyat performans Nvidia mı
AMD

AMD kullanılamayacak durumda mı
Hayır sistem parçalarını düzgün seçip sürücüyü doğru seçerseniz sorunsuz uzun zamanlar kullanabileceğiniz bir sistem olur

Wattman yiyorsan
Bu AMD'nin problemi ama çözümünün olmamasının sebebi sizin üşengeçliğiniz üşenmeyin uğraşın çözün

Ne kadar ekmek o kadar köfte sıfır 4060 parasına 6900XT buluyorsunuz bence susun oturun aşağıya

Bir andavalda veled-i zoyna yazmış kaç yaşındasın çocuk sen senin yaşın kadar bilgisayar kurmuşumdur ben kendi ellerimle
senin burada yazdığın mesaj sayısı kadarda sistem toplayıp insanlara yardımcı olmuşumdur
eskilerden bir kaç kişiye adımı vermen yeterli o yüzden otur aşağıya büyüklerine söz ver sana burada konuşma hakkı düşmüyor

Son düzenleme:

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Sorunsuz demedim ki zekan mı yetmiyor çocuk adam
Sürücülerinin bazıları bazı kartlarla uyumlu değil
Sende ki 6800xt ile başkasında ki 6800xt'ler farklı olabiliyor sende 24.5.1'de sorun yaşanırken diğerinde yaşanmayabiliyor sen bunun için ne yapacaksın 24.6.1'e geçeceksin deneyeceksin sorun mu oldu 24.6.2'e geçeceksin deneyeceksin sorun yaşamayana kadar ne kadar ekmek o kadar köfte zeka seviyen algılamıyorsa yapacak pek bir şey yok
Eve elektrik mi gitmiyor değil sürücüler parçalarla uyum sağlayamıyor o yüzden uygun sürücü bulmak gerekiyor

:D aynen zeki çocuk burada ki insanlara yaptığım katkılardan senin haberin yoktur burada ki insanların çoğu pandemi döneminde ekran kartı alabilmişti benim sayemde sen bilmezsin o dönemleri daha çocuktun

Zeka seviyeniz algılamadığı için uzun detaylı yazıyorum
AMD mi daha iyi Nvidia mı
NVİDİA

AMD mi daha Fiyat performans Nvidia mı
AMD

AMD kullanılamayacak durumda mı
Hayır sistem parçalarını düzgün seçip sürücüyü doğru seçerseniz sorunsuz uzun zamanlar kullanabileceğiniz bir sistem olur

Wattman yiyorsan
Bu AMD'nin problemi ama çözümünün olmamasının sebebi sizin üşengeçliğiniz üşenmeyin uğraşın çözün

Ne kadar ekmek o kadar köfte sıfır 4060 parasına 6900XT buluyorsunuz bence susun oturun aşağıya

Bir andavalda veled-i zoyna yazmış kaç yaşındasın çocuk sen senin yaşın kadar bilgisayar kurmuşumdur ben kendi ellerimle
senin burada yazdığın mesaj sayısı kadarda sistem toplayıp insanlara yardımcı olmuşumdur
eskilerden bir kaç kişiye adımı vermen yeterli otur aşağıya büyüklerine söz ver sana burada konuşma hakkı düşmüyor
amd nin probleni biz niye çözmekle uğraşalım

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
amd nin probleni biz niye çözmekle uğraşalım
Çünkü 4060 parasına 6900XT veriyor size
Kötü yanlarını gömeceksiniz iyi yanlarını öveceksiniz
Gömüyorum al sana sürücüleri hala daha Nvidia kadar problemsiz değil ama kullanılmayacak durumda mı kesinlikle hayır uğraşmıyorsunuz uğraşmadan kastımda sürücü silip yüklemek bir kaç defa
Ama Fiyat Performans konusunda AMD'den üstün bir firma var mı yaz bakalım buraya

Olum Nvidia kullanıyorum lan şu an bile yani siz ne anlatıyorsunuz anlamıyorum sananda Fanboyluk yapıyorum zannedecek
Nvidia tarafında da:
1030
3060
3070Ti
3090 kullandım sorun yaşadım mı yaşamadım AMD'den daha mı sorunsuzdu evet ama pahalı mı yine evet olum kafanız mı basmıyor kıt mısınız

FSR3 FG'i çıkartıp Nvidia'ı rezil rüsva eden yine AMD siz yine de AMD SüRÜcÜ pROblEMli LaNeT olSUn sOn SürüCÜyÜ yÜkleDİM SoRunlU diyorsunuz

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Gömüyorum al sana sürücüleri hala daha Nvidia kadar problemsiz değil ama kullanılmayacak durumda mı kesinlikle hayır uğraşmıyorsunuz uğraşmadan kastımda sürücü silip yüklemek bir kaç defa
Ama Fiyat Performans konusunda AMD'den üstün bir firma var mı yaz bakalım buraya
pc nin aniden kapanmasımı oyundan atmasımı yada ekran kartının araba motoru gibi ses çıkarmasımı fp yapıyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
pc nin aniden kapanmasımı oyundan atmasımı yada ekran kartının araba motoru gibi ses çıkarmasımı fp yapıyor
Ekran kartının araba motoru gibi ses çıkarmasını aldığın kart üreticisine sor
PC'nin aniden kapanması PSU ile ilgili
Oyundan atması da Wattman yaşıyorsan sürücüyü silip yükle yapacaksın farklı sürücülerle deneyeceksin sorun çözülecektir zaten uğraşın azıcık

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Ekran kartının araba motoru gibi ses çıkarmasını aldığın kart üreticisine sor
PC'nin aniden kapanması PSU ile ilgili
Oyundan atması da Wattman yaşıyorsan sürücüyü silip yükle yapacaksın farklı sürücülerle deneyeceksin sorun çözülecektir zaten uğraşın azıcık
dediğin gibi 5fps için oc yapmaya gerek yoksa 5fps için sürücü arayıp uğraşmayada gerek yok ayrıca bide psuya fazladan paramı vercen fsp psu ile nerdeyse 1 ay rx6600 kullandım kaç kez watman yedim sayamadım artık kaç kere oyun gitti kaydedilmedi

sana kalsak psu almıycaz her psuda yaşanıyor bu sorunlar az önceki arkadaşta msı da sorun yaşamış

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
dediğin gibi 5fps için oc yapmaya gerek yoksa 5fps için sürücü arayıp uğraşmayada gerek yok ayrıca bide psuya fazladan paramı vercen fsp psu ile nerdeyse 1 ay rx6600 kullandım kaç kez watman yedim sayamadım artık kaç kere oyun gitti kaydedilmedi
5FPS için sürücü arayıp durmuyorsun oyundan atmaması wattman yaşamaman için sürücü arıyorsun zaten
Wattman yaşıyorsan sürücü değiştireceksin bu kadar basit olum ya ne kastınız gerçekten

@Arda22 @samet4747 @Mete Yavuz @Prmy @dutemo bak bu adamlara sor neler yapmışım ben bundan 3 4 sene önce burada
Kerem vardı kerem adam benim öğrettim ekran kartı alma tekniğiyle bütün foruma yurtdışından nasıl ekran kartı alınır onu öğretti nerede o kerem
Ben bir tane kart alıp millete gösterdim çocuk adam 3 tane kart aldı al satla para kazandı zeki çocuktu nick'ini hatırlamıyorum

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
5FPS için sürücü arayıp durmuyorsun oyundan atmaması wattman yaşamaman için sürücü arıyorsun zaten
Wattman yaşıyorsan sürücü değiştireceksin bu kadar basit olum ya ne kastınız gerçekten

@Arda22 @samet4747 @Mete Yavuz @Prmy @dutemo bak bu adamlara sor neler yapmışım ben bundan 3 4 sene önce burada
Kerem vardı kerem adam benim öğrettim ekran kartı alma tekniğiyle bütün foruma yurtdışından nasıl ekran kartı alınır onu öğretti nerede o kerem
Ben bir tane kart alıp millete gösterdim çocuk adam 3 tane kart aldı al satla para kazandı zeki çocuktu nick'ini hatırlamıyorum
@KeReM 1963

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Gül geç hoca evren ppli yaş 15 :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Ulan kerem ya bana neler diyorlar şunlara 2 3 bir şey söyle
Beni forumda 5700'ü sistem fiyatına satıp 3060'ı o dönem 11000TL'e çıkmıştı 4500TL'e alan adam olarak biliyorlardı ahasdaha bunlarda gelmiş burada veled-i zoyna falan yazıyor olum siz kaç yaşındasınız da burada bana laf ediyorsunuz

Gül geç hoca evren ppli yaş 15 :D
Yılda 1 giriyorum şöylelerine laf etmeden duramıyorum ya haklısın aslında ne anlatıyorum ki ben bunlara

Knispel

80+ Bronze

Olum Nvidia kullanıyorum lan şu an bile yani siz ne anlatıyorsunuz anlamıyorum sananda Fanboyluk yapıyorum zannedecek
Nvidia tarafında da:
1030
3060
3070Ti
3090 kullandım sorun yaşadım mı yaşamadım AMD'den daha mı sorunsuzdu evet ama pahalı mı yine evet olum kafanız mı basmıyor kıt mısınız

FSR3 FG'i çıkartıp Nvidia'ı rezil rüsva eden yine AMD siz yine de AMD SüRÜcÜ pROblEMli LaNeT olSUn sOn SürüCÜyÜ yÜkleDİM SoRunlU diyorsunuz
Zaten F/p yazdık yukarıda iyi yanlarını övdük merak etme fanboyluğuna bir zeval getirmedik :) Başından beri konuştuğumuz olay Wattman ile alakalıydı ve hala kullanıcıların kendi sorunlarından dolayı bu hatayı aldıklarını iddia ettin ve şimdi de diyorsun ki driver sürümünü sürekli değiştir sonuca ulaşırsın e niye uğraşayım bununla her wattman yediğimde bir önceki driver'ı neden kurayım? Eğer diyorsan f/p mecbursun o zaman bu Wattman rezilliğinide kabul edeceksin.

Ukhai

80+ Bronze
Ulan kerem ya bana neler diyorlar şunlara 2 3 bir şey söyle
Beni forumda 5700'ü sistem fiyatına satıp 3060'ı o dönem 11000TL'e çıkmıştı 4500TL'e alan adam olarak biliyorlardı ahasdaha bunlarda gelmiş burada veled-i zoyna falan yazıyor olum siz kaç yaşındasınız da burada bana laf ediyorsunuz

Yılda 1 giriyorum şöylelerine laf etmeden duramıyorum ya haklısın aslında ne anlatıyorum ki ben bunlara
Niye başkalarından medet umuyorsun bizim tartışığımız kişi onlar değil sensin adam ol sözünün arkasında dur ve açıkla kendini. Ha öyle saçma sapan argümanlarla değil adam akıllı argümanlarla savun. Korkma yemez kimse seni.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,005,673
Üyeler
159,377