furkangorur
80+ Silver
Dahası

Intel Arc 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

akakçe fiyatı 7850TL
Oyunlara optimize mi bu kart suanlik![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
akakçe fiyatı 7850TL
b580 varken bu fiyatlar a750 mantıklı kalmıyor![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
akakçe fiyatı 7850TL
intel ekran kartlarını bilmiyorum ama driver ile baya optimize çalıştığını gördüm forumlarda. Bekledikçe daha da artacak fiyatı. 2.el amd almanı önermem hele 5xxx ve 6xxx amd serilerinde driver sorunu var (bunun yüzünden amd hateri olacaktım ta ki 7700xt alana kadar).Değer mi hocam en son Kasım Aralık gibi 5800e alacaktım param çıkışmamıştı 6500 olsa direk alacağım da şuan pahalı gibi geliyor bana
nerdeyse hepsine evet optimize ve fiyatını kuruşuna kadar hakedio. ve düzenli güncelleme alan bir kat hergün üzerine koyuyor.Oyunlara optimize mi bu kart suanlik
iade de sorun yaşarsın illaki garanti hakkı var ama uğraşılmaz onun için o yüzden bence almayıngider gösterince 4700tlye geliyor alınır mı acaba ? 3 ay sonra açabilicem kutusunu sorun olursa iade vs sorun yaşar mıyım?
bende öyle düşündüm hocam ya. aslında alıp denemeyi de istiyordum hiç test etme fırsatım olmadı ama başımı ağırtacaksa hiç değmez.iade de sorun yaşarsın illaki garanti hakkı var ama uğraşılmaz onun için o yüzden bence almayın
5000 serilerinde nasıl bir driver sorunu var? 5700xt kullandığım için soruyorum.intel ekran kartlarını bilmiyorum ama driver ile baya optimize çalıştığını gördüm forumlarda. Bekledikçe daha da artacak fiyatı. 2.el amd almanı önermem hele 5xxx ve 6xxx amd serilerinde driver sorunu var (bunun yüzünden amd hateri olacaktım ta ki 7700xt alana kadar).