Neler Yeni

Çözüldü✓ ıntel arc a750 ekran kartı için psu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
RIDVAN
Merhaba arkadaşlar.Intel arc a 750 ekran kartım var güç girişi 8+6 pin.elimde xigmatek x calibre 600w var ama uyumlu değil galiba.psu önerisi olan varmı acaba.yardımcı olursanız çok memnun olurum.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,394
İsim
Kadir
Merhaba arkadaşlar.Intel arc a 750 ekran kartım var güç girişi 8+6 pin.elimde xigmatek x calibre 600w var ama uyumlu değil galiba.psu önerisi olan varmı acaba.yardımcı olursanız çok memnun olurum.
elindeki psu yeter sadece kablo alman lazım 8+6pin dönüştürücü

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,394
İsim
Kadir
dönüştürücü ile iş çözülürmü sizce.bendeki kablonun ucunda 2 tane 8 pin var ayrılıyor ama taktıım zaman çalıştıramadım.
bende de a750 var hazır sistemle aldığım için büyük ihtimal dönüştürücüyle bağlamışlar ya da psu o şekilde tam bakmadım sorunsuz kullanıyorum eskiden 6600 XT vardı elimde dediğim gibi kullandım kablonun yorumlarına bakıp alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
RIDVAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de a750 var hazır sistemle aldığım için büyük ihtimal dönüştürücüyle bağlamışlar ya da psu o şekilde tam bakmadım sorunsuz kullanıyorum eskiden 6600 XT vardı elimde dediğim gibi kullandım kablonun yorumlarına bakıp alabilirsin
tşk ederim kardeşim bakalım deneyeceğim.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Memnun musun ekran katından

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,394
İsim
Kadir
Memnun musun ekran katından
Bana maliyeti çok düşük oldu RTX 3060 performansı alıyorum ilk başta driver sorunları çok yaşadım şimdi nadir oluyor DX12 kart olduğu için eski program ve oyunlarla çok uyumlu sayılmaz ama yenilerle de bir o kadar iyi

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Bana maliyeti çok düşük oldu RTX 3060 performansı alıyorum ilk başta driver sorunları çok yaşadım şimdi nadir oluyor DX12 kart olduğu için eski program ve oyunlarla çok uyumlu sayılmaz ama yenilerle de bir o kadar iyi
Ben RX 470 kullanıyorum am4 sisteme geçince Intel Ekran kartı mi AMD mi nw mi geçeyim sizce neye geçeyim orta segment ekran kartı piyasasında

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,394
İsim
Kadir
Ben RX 470 kullanıyorum am4 sisteme geçince Intel Ekran kartı mi AMD mi nw mi geçeyim sizce neye geçeyim orta segment ekran kartı piyasasında
Bana sorarsan sistemini satıp kampanyalı sıfır hazır sistem al, her ay mutlaka f/p sistem geliyor illa ki birini yakalarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
RIDVAN
peki kardeşim sana bir şey soracam müsaitsen benim psu da tek kablo üzerinden 2 adet (6+2) pcıe kablosu var.bu şekilde taktım dönüştürücü ile aynı şeye denk gelmiyormu?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,394
İsim
Kadir
peki kardeşim sana bir şey soracam müsaitsen benim psu da tek kablo üzerinden 2 adet (6+2) pcıe kablosu var.bu şekilde taktım dönüştürücü ile aynı şeye denk gelmiyormu?
diğer boşluğa takabileceğin kablo var mı? iki ayrı giriş var ya biri 8 diğeri 6 pinli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,756
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom