Mazlummert54_
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
almışken adam akıllı bir şey alayım istiyorum yani pişman olmak istemiyorum ondanbi farkı yok hepsi aynı
almışken adam akıllı bir şey alayım istiyorum yani pişman olmak istemiyorum ondanbi farkı yok hepsi aynı
Temel frekans hızı o. İkisi de 4.4ghz turbo ile çalışıyor zaten.3,90ghz olanı alsam nasıl olur yada 3,70ghz
Muhtemelen amd ryzen 7 alacam gibi duruyor az önce darboğaz testi yaptım amd ryzen 5 5600 işlemci ve grafik yoğun testi yaptığımda yüzde 40 larda çıkıyor buda benim sinirlerimi bozuyorTemel frekans hızı o. İkisi de 4.4ghz turbo ile çalışıyor zaten.
5600G eksisi l3 19mb önbelleği olması. 5600 ön belleği l3 35mb bu yüzden daha fazla fps oyunlarında fps alıyorsun zaten.
5600le darboğaz yapmaz hocam nerden baktınız ona?Muhtemelen amd ryzen 7 alacam gibi duruyor az önce darboğaz testi yaptım amd ryzen 5 5600 işlemci ve grafik yoğun testi yaptığımda yüzde 40 larda çıkıyor buda benim sinirlerimi bozuyor
Şu darboğaz test sayfası varya pc.builds ordan baktım5600le darboğaz yapmaz hocam nerden baktınız ona?
Oralara pek inanma hocam. 5600 4060ı falan besliyor diye biliyorum. A750yi de besler o yüzden rahat bı şekildeŞu darboğaz test sayfası varya pc.builds ordan baktım
Peki bendeki işlemciyi söküp buna takabilirim değilmi soketli çünkü benim kiHiç zorlamanıza gerek yok 5600'ü alabilirsiniz. Darboğaz konusu ise söz konusu bile değil. Rtx 4060, 4060ti, rx 7600, 7600xt saydığım kartlarla darboğazı yok hatta rx 7700 xt ve rtx 4070'i bile hissedilmeyecek darboğaz ile destekliyebiliyor.
teşekkür ederimPeki bendeki işlemciyi söküp buna takabilirim değilmi soketli çünkü benim ki
Rica ederiz dost.teşekkür ederim
Kusura bakma yine yazdım peki bu amd ryzen 5 2600 de darboğaz yaparmıRica ederiz dost.
Dostum kusur olur mu her daim burdayız. 2600'ü hiç bilmiyorum da muhtemelen onun yapar gibime geliyo 3600 ile yapmaz ama.Kusura bakma yine yazdım peki bu amd ryzen 5 2600 de darboğaz yaparmı