❌İndirim Bitti! Intel Arc B580 - 10.500 Tl

Şöyle düzeldi böyle güzel oldu sürekli driver güncellemesi geliyor artık performansı sorunsuz diyorlardı demek ki öyle değilmiş...
DDR5 tarafında daha iyi oldu ama DDR4 tarafında (eski sistemlerde) halen iyi değil
kart zaten yeni nesil sistemde kullan beni kartı DX12 de verdiği performansla DX11 de verdiği performans farkı en yüksek olan kart olabilir

Almış 10 gün test etmiş birisi olarak söylüyorum. Başınıza bela almak istiyorsanız tam aradığınız şey. R5 5600 ve B-450M-K2 anakart ile 10 gün test ettim açmadığım kapamadığım özellik kalmadı kartı stabil çalıştıramadım ( 300fps alırken aniden 70-80 fpslere çakılıyor. ) Kart dengesiz watt çekiyor anlık drop yiyor. Sırf bu kart için 700w psu aldım fakat o bile adam edemedi. Kart resmen işlemci ve oyun seçiyor. 1080p için kesinlikle alınacak bir kart değil . Fakat ben PCİE 4.0 destekli anakart ve 2k monitör ile kullanacağım diyorsanız alabilirsiniz. Onun dışında asla tavsiye etmiyorum. İşlemciniz kötüysede hiç bulaşmayın.

Edit : 9599₺ ye aldım . Ve pazartesi günü iade süreci başlattım .
Bu oyun CS2 yüksek ihtimalle :D

3060ti-3070 ten dahamı iyidir ? babamın kartına 6 taksit oluyor acaba aldırsammı ?

r5 5600 ile csde 500 fps almayı beklememek de lazım işlemci odaklı bi oyun sonuçta :d
500fps almayı beklemek değil mesele sabit fps alabilmek 200-300 fps arası dalgalanma normal kabul ediliebilir fakat 250-300 fps alan bir kartın birden 70 fpslere çakılıp gpu kullanımının %20-30 lara düşmesi yükte anormal bir durum

hangi parça olursa olsun fps 300den 70e düşüyorsa bu donanımsal değil yazılımsaldır güncel olmayan bir şeyler vardır
Yazılımla ilgisi yok B580'in problemi bu. Başka kartlar yapmıyor aynı hatayı. CS2'de Vulkan kullanmak önemli ölçüde çözüyor ama sorunu.

Bence yazılım önemli, onun için zamanında listeme girip ışık hızında çıkan bir kart oldu kendileri.

diyelim ki bu problemlerin hepsi kartla ilgili ben neden hiç karşılaşmadım bu problemlerle
Diğer oyunlar ile ilgili bir yorum yapmayayım ben sorun diyecek bir şey görmedim zira, ama CS2'deki durum kesinlikle ekran kartı tarafıyla alakalı bir sorun low level API'ye geçince çözülmesi de buna işaret ediyor. Sistem özelliklerini bilmiyorum ama iyi bir işlemcin varsa kaba kuvvetle sorunu bastırıyor olması bir ihtimal.

intel gpu market den çıkıcak diyorlar arkadaşlar gidin 4060 5060 8 gb alın bundan daha uzun ömürlü olur .Yeni nesil serileri iptal oldu gibi bir şey ztn igpu odaklanıcaklar gibi bulaşmayın su kartlara ellerinde patladı ondan indirim yapıyorlar.
Crimson desert bile intel kullanan oyunu iade etsin bizi uğraştırmasın dedi ilk çıktığında :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,494
Üyeler
195,371
Son üye
alpbaba18
Geri