İntel arc b580 alınır mı?

siemon

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba arkadaşlar Ryzen 5 5600 kullanıyorum sizce bu ekran kartı alınır mı en son driver falan geliştiriyolardı şuan durumu nasıl yani hiç bu ikisini kombin olarak kullanan var mı 1080pde? Şimdiden teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için.

Merhaba arkadaşlar Ryzen 5 5600 kullanıyorum sizce bu ekran kartı alınır mı en son driver falan geliştiriyolardı şuan durumu nasıl yani hiç bu ikisini kombin olarak kullanan var mı 1080pde? Şimdiden teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için.
b580 iyi bir kart ama bütçe belirtirsen başka öneriler yapabiliriz

Kesinlikle 5 5600 veya 14400f veya 13400f gibi işlemcilerle b580 karta geçmeyi düşünme daha geçen hafta bir arkadaş 5600 ile b580 kullanmayı denedi. Oynadığı oyun rust low ayarlarda 70 FPS aldı rx 580 low da 69 FPS verdi. Bitek rustta değil bir çok oyunda b580 güçlü bir işlemci istiyor. Adam gibi FPS almak istiyorsan 6650xt şuanda 11.5k (sıfır fiyatı) rx 7600 şuanda 11k (sıfır fiyatı) eyer rtx 4060 son zamanlarda fiyatı çok uçtu 14k larda geziyor 14k bandına çıkarsan rx 6750xt almanı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Kesinlikle 5 5600 veya 14400f veya 13400f gibi işlemcilerle b580 karta geçmeyi düşünme daha geçen hafta bir arkadaş 5600 ile b580 kullanmayı denedi. Oynadığı oyun rust low ayarlarda 70 FPS aldı rx 580 low da 69 FPS verdi. Bitek rustta değil bir çok oyunda b580 güçlü bir işlemci istiyor. Adam gibi FPS almak istiyorsan 6650xt şuanda 11.5k (sıfır fiyatı) rx 7600 şuanda 11k (sıfır fiyatı) eyer rtx 4060 son zamanlarda fiyatı çok uçtu 14k larda geziyor 14k bandına çıkarsan rx 6750xt almanı öneririm

Hocam harbiden en alttaki link yani rx 6750 xt harbiden iyiymiş o fiyata, en son bir sorun yaşamıştım iade etmek için cebelleşiyorum iade edebilirsem bunu alacağım. Normalde şartsız sorgusuz sualsiz 14 gün içinde iade hakkım var fakat kart açıldığı ve sistemime taktığım için iade almıyorlar satıcı ve n11. Bilmiyorum ne yapacağımı

Hocam harbiden en alttaki link yani rx 6750 xt harbiden iyiymiş o fiyata, en son bir sorun yaşamıştım iade etmek için cebelleşiyorum iade edebilirsem bunu alacağım. Normalde şartsız sorgusuz sualsiz 14 gün içinde iade hakkım var fakat kart açıldığı ve sistemime taktığım için iade almıyorlar satıcı ve n11. Bilmiyorum ne yapacağımı
Aynısını bende yaşadım. Telefon kılıfı almıştım ama telefona küçükgeldi ama paketi açtımdiye iade kabul etmediler ozamandan beri n11 den uzak duruyorum genellikle hepsi buradadan alıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım

cuma indiriminde ince hesapta 9-9.8 e sıfır rx7600 geliyor 2 haftadır bu gelecek hafta yine gelecektir onu almanı öneririm

Problemler bu şekilde maalesef. Kart AAA oyunlarda 1440p'de güzel performans verirken eski oyunlarda, rekabetçi oyunlarda sıkıntı çıkartıyor. Rebar kapalı iken bariz kötü performans veriyor. Bütçe dostu CPU'lar ile doymuyor, yanına high end cpu felan istiyor. Zaten oyun testlerinde iyi performans verme sebebi test edenlerin cpu bottlencki sıfır yapmak için yanına high end cpu koymaları. Bu sebeplerden ötürü tavsiye etmiyorum B580'i. Dediklerimin detaylı anlatımı videolarda var.

Alınmaz hâlâ bir çok sorun var biraz daha beklemek lazım

Hocam n11 Asus RX 7600 10 k ya alabilirsiniz ama biraz daha beklerseniz dün olduğu gibi incehesapta indirime giriyor dün 9800 TL olmuştu

Geri