Neler Yeni

Çözüldü✓ İntel Arc B580 ekran kartı aldım ancak bazı sorunlar yaşıyorum!

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ömer Faruk Tay
Sprakle Arc B580 Titan OC ekran kartını aldım ve bu gün elime ulaştı. Ancak oyunlarda sorun yaşıyorum. Düşük güç çekip berbat performans veriyo. Driver ı programı sebep oluyo sanırım. Bilgisayara format attım ve driver kurmadan oyunlara girdim. Helldivers 2 de sorun çözüldü ama Rust da oynuyorum ve 100 fps ye kendini kitliyo. Ayrıca saçma fps droplar yiyorum.
İşlemcim i5 12400f ve darboğaz yok.
Bilen var mı ne yapmalıyım?
Bodycam oynamaya çalıştım ama kasım kasım kasılıyo hata veriyo!

lexerotk

80+ Bronze
Eski sürücülerin sorun çıkarmış olabilir. Format sonrası driver kurmamışsın. Driversız oyun oynanmaz.

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ömer Faruk Tay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski sürücülerin sorun çıkarmış olabilir. Format sonrası driver kurmamışsın. Driversız oyun oynanmaz.
driver kurmadım ama helldivers 2 de dediğim gib sorun yok. bide kurup denicem tekrar

UstaYoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can AYDIN
Uefi windows formatı atıp biosa girip resizable bar aç.daha sonra en güncel driver kur.bunları yapmazsan sorun yaşarsın

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ömer Faruk Tay
Uefi windows formatı atıp biosa girip resizable bar aç.daha sonra en güncel driver kur.bunları yapmazsan sorun yaşarsın
resizable bar açık şuan güncel driver ı kurruyorum bakalım umarım düzelir

lexerotk

80+ Bronze
driver kurmadım ama helldivers 2 de dediğim gib sorun yok. bide kurup denicem tekrar
Driver kurmadan oyun oynamak delilik olur. Sonuçta ekran kartını hani kullanmamış gibi bişey olcan. Oyunun açılması bile garip

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ömer Faruk Tay
Driver kurmadan oyun oynamak delilik olur. Sonuçta ekran kartını hani kullanmamış gibi bişey olcan. Oyunun açılması bile garip
evet rrustta sorun olduğu anlaşılıyo ama asıl garip olan helldiver 2 de sorun yokmuş gibi çok iyi performans verdi

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ömer Faruk Tay
şükür sorun çözüldü. driver yükleyince fps daha da iyileşti. tekrar sorun çıkarmazsa çok iyi

Top Bottom