Neler Yeni

Yardım Intel arc B580 ekran kartımdaki hata nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Özdemir
Öncelikle Merhabalar kolay gelsin herkese geçen hafta İncehesap üzerinden aldığım Intel Arc B580 ekran kartının montajını yaptım. Eski ekran kartından kalan tüm driverları da sildim. Oyun oynarken ekranda fotoğrafta göreceğiniz gibi kare kare büyük pikseller oluyor bazen ekran gidip geliyor. Bunun sebebi ne olabilir.
Not: Ekran kartında bir arıza olduğunu düşünüp garantiye yolladım bir arıza yoktur diye kartım iade edildi.
IMG_20241226_181632.jpg

flakesxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Efe Funda
Monitörünüze hertz overclock'u yaptınız mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece oyunda mı oluyor? Yoksa masaüstündeyken de oluyor mu?
Evet masaüstündeyken de oluyor. Düzeltmek isterim ben eskiden 1050ti kullanıyordum. Sokete taktığımda tık sesi gelirken arc b580 den öyle bir ses gelmiyordu ama klips kapanıyordu. Üstüne üstlük displayport girişleri tam oturmuyordu kasaya.

Mr. Bean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mr. Bean
Evet masaüstündeyken de oluyor. Düzeltmek isterim ben eskiden 1050ti kullanıyordum. Sokete taktığımda tık sesi gelirken arc b580 den öyle bir ses gelmiyordu ama klips kapanıyordu. Üstüne üstlük displayport girişleri tam oturmuyordu kasaya.
Ekran Kartını Çıkart Tak .

flakesxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Efe Funda
Bi başka hdmı kablosu ile deneyin olmazsa başka bir monitör ile deneyin, sorun ekran kartında mı değilmi onu öğrenelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkür ederim denediğim zaman dediklerinizi ekleme yaparım iyi aksamlar

doguklc07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan
Bendede böyle oluyor. Ekran kartıni taktım direk bios menüsünden böyle kare kare pikseller ve donuk. Değişim talebiyle geri gönderdim. Biostan resizable bar'ı açıp bide öyle denesene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom