Intel Arc b580 uyumlu sistem toplama tavsiyesi

Monk jade

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
60000
Yarın intel arc b580 çıkıyormuş. Bende uzun süredir sistem toplamak istiyordum. 2k monitör için bu kartın takılı olduğu bir sistem öneriniz var mı ?

60k bütçe ile b580 mi kullanacaksınız?

O fikri birkere kafandan cikar vereceğin paraya yazık dostum

60 k için arc ekran kartı çok mantıksız nvidia ekrankartlı amd işlemcili bir sistem toplamanız daha iyi olacaktır

Yani kart çok hoşuma gitti. Ben biraz prestijli sade güzel bir sistem istiyorum. Diğer paraçalarada yüklenilebilir. Pek anlamıyorum zaten anlasam Burda işim ne xd
Diğer parçalara yuklenirse darboğaz olabilir. Dediğiniz sistemden 3 tane alırsınız o paraya muhtemelen. Arkadaşın da dediği gibi 4060 gücünde bile değil. 20kya 4060li sistem dolu piyasa. 60kya çok daha sağlam sistem toplanır

Diğer parçalara yuklenirse darboğaz olabilir. Dediğiniz sistemden 3 tane alırsınız o paraya muhtemelen. Arkadaşın da dediği gibi 4060 gücünde bile değil. 20kya 4060li sistem dolu piyasa. 60kya çok daha sağlam sistem toplanır
60 k bütcem olsaydı şuan altımda 4060ti 16 gb de 4080 olurdu

Aslında ben 12Gb bellekli ekran kartlı sistem arıyordum sonra intel ekran kartı çıkardığını gördüm ve Baya güzel duruyor videolarda. İlla 60 k olacak diye bir şey yok. Ben 20-30 k arası çıkmaz diye düşündüm. Tavsiyeniz varsa açığım ama ben mini kasa olan bir minimal birleyler arıyorum açıkçası

Aslında ben 12Gb bellekli ekran kartlı sistem arıyordum sonra intel ekran kartı çıkardığını gördüm ve Baya güzel duruyor videolarda. İlla 60 k olacak diye bir şey yok. Ben 20-30 k arası çıkmaz diye düşündüm. Tavsiyeniz varsa açığım ama ben mini kasa olan bir minimal birleyler arıyorum açıkçası
20kdan fazlaya çıkarsa sistem olarak alınmaz zaten. 12gb ekran kartı var zaten piyasada. AMD tarafinda da var

banada 4k monitörde gt1030 takılınolduğu sistem önerirmisşajahaj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,197
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri