Arc b580'li sistemler maximum 20k olur rtx 4060dan bile ucuz kart.Yarın intel arc b580 çıkıyormuş. Bende uzun süredir sistem toplamak istiyordum. 2k monitör için bu kartın takılı olduğu bir sistem öneriniz var mı ?
Yani kart çok hoşuma gitti. Ben biraz prestijli sade güzel bir sistem istiyorum. Diğer paraçalarada yüklenilebilir. Pek anlamıyorum zaten anlasam Burda işim ne xd60k bütçe ile b580 mi kullanacaksınız?
Diğer parçalara yuklenirse darboğaz olabilir. Dediğiniz sistemden 3 tane alırsınız o paraya muhtemelen. Arkadaşın da dediği gibi 4060 gücünde bile değil. 20kya 4060li sistem dolu piyasa. 60kya çok daha sağlam sistem toplanırYani kart çok hoşuma gitti. Ben biraz prestijli sade güzel bir sistem istiyorum. Diğer paraçalarada yüklenilebilir. Pek anlamıyorum zaten anlasam Burda işim ne xd
60 k bütcem olsaydı şuan altımda 4060ti 16 gb de 4080 olurduDiğer parçalara yuklenirse darboğaz olabilir. Dediğiniz sistemden 3 tane alırsınız o paraya muhtemelen. Arkadaşın da dediği gibi 4060 gücünde bile değil. 20kya 4060li sistem dolu piyasa. 60kya çok daha sağlam sistem toplanır
Aslında ben 12Gb bellekli ekran kartlı sistem arıyordum sonra intel ekran kartı çıkardığını gördüm ve Baya güzel duruyor videolarda. İlla 60 k olacak diye bir şey yok. Ben 20-30 k arası çıkmaz diye düşündüm. Tavsiyeniz varsa açığım ama ben mini kasa olan bir minimal birleyler arıyorum açıkçasıDiğer parçalara yuklenirse darboğaz olabilir. Dediğiniz sistemden 3 tane alırsınız o paraya muhtemelen. Arkadaşın da dediği gibi 4060 gücünde bile değil. 20kya 4060li sistem dolu piyasa. 60kya çok daha sağlam sistem toplanır
20kdan fazlaya çıkarsa sistem olarak alınmaz zaten. 12gb ekran kartı var zaten piyasada. AMD tarafinda da varAslında ben 12Gb bellekli ekran kartlı sistem arıyordum sonra intel ekran kartı çıkardığını gördüm ve Baya güzel duruyor videolarda. İlla 60 k olacak diye bir şey yok. Ben 20-30 k arası çıkmaz diye düşündüm. Tavsiyeniz varsa açığım ama ben mini kasa olan bir minimal birleyler arıyorum açıkçası