İşlemci soğutucusu uzun vadede muhakkak almanız lazım. Orta şeker 1000 tl civarı dark marka bir kule tipi soğutucu işinizi görecektir. Dünya para verip sıvı soğutucu alanlara gerçekten ben anlam veremiyorum. 3000 tl ye çok daha iyi bir ekran kartı veya işlemci almak varken adamlar 3000 tl yi sıvı soğutucudan yana harcıyorlar şaşırıyorum.
Yanlış konuya cevap vermişimİşlemci soğutucusu uzun vadede muhakkak almanız lazım. Orta şeker 1000 tl civarı dark marka bir kule tipi soğutucu işinizi görecektir. Dünya para verip sıvı soğutucu alanlara gerçekten ben anlam veremiyorum. 3000 tl ye çok daha iyi bir ekran kartı veya işlemci almak varken adamlar 3000 tl yi sıvı soğutucudan yana harcıyorlar şaşırıyorum.
b580 12 bin tlHangi ekran kartını tercih etmeliyim?
2. ele çok güvenesim gelmiyor faturası olsa dahib580 12 bin tl
4060 2.elde 9000 e alırsın 2.el 4060 bak parzarlık yap bol bol al geç
4060 dedgimiz ürün sıfır çogu zaten hazır sistemlerden çıkma ürünler gidipte astronomik fiyatlar vermeye gerek yok2. ele çok güvenesim gelmiyor faturası olsa dahi
Hocam 2. el alırken ekran kartının içinin açılıp açılmadığını nasıl anlarım bir garanti etiketi var vidanın üstünde ama çok kolay geri yapıştırıyorlar diye duydum4060 dedgimiz ürün sıfır çogu zaten hazır sistemlerden çıkma ürünler gidipte astronomik fiyatlar vermeye gerek yok
nvdia 3000 seriside mining yapılıyordu 4000 serisi ile mining olayı bitti devlet sagolsun elektirik fiyatlarını 10x zamladıkalrı için minng yapmak mantıksız hale geldi hangi kartı alırsanız alın 4000 serisinde 4060 da hiç problem yaşamazsıınzHocam 2. el alırken ekran kartının içinin açılıp açılmadığını nasıl anlarım bir garanti etiketi var vidanın üstünde ama çok kolay geri yapıştırıyorlar diye duydum
Ürün faturayla uyuşuyormu nasıl anlarımnvdia 3000 seriside mining yapılıyordu 4000 serisi ile mining olayı bitti devlet sagolsun elektirik fiyatlarını 10x zamladıkalrı için minng yapmak mantıksız hale geldi hangi kartı alırsanız alın 4000 serisinde 4060 da hiç problem yaşamazsıınz
dostum kimse 9 bin tl lik kart için sahtecilik ile ugraşmaz hadi 4090 alsan neyse diyecegim ama 4060 için gördügünüz begendiginiz temiz karta pazarlık yapın alın geçin 2.elÜrün faturayla uyuşuyormu nasıl anlarım
Hocam doğru diyorsunuz ama hiç 2. el tecrübem olmadı sadece 1 kere satış yaptım 2. elde başka hiç bir şey alıp satmadım o yüzden biraz korkum var birde sahibindende param güvende ne kadar iyi çalışıyor gerçekten dolandırılsam önüne geçer mi dolandırılmanındostum kimse 9 bin tl lik kart için sahtecilik ile ugraşmaz hadi 4090 alsan neyse diyecegim ama 4060 için gördügünüz begendiginiz temiz karta pazarlık yapın alın geçin 2.el
siz sıfır alın hocam ben hiç söylemedim var sayın b580 alın geçin bu iş uzar giderHocam doğru diyorsunuz ama hiç 2. el tecrübem olmadı sadece 1 kere satış yaptım 2. elde başka hiç bir şey alıp satmadım o yüzden biraz korkum var birde sahibindende param güvende ne kadar iyi çalışıyor gerçekten dolandırılsam önüne geçer mi dolandırılmanın