🔥İndirim 🔥🔥İntel Bedava Oyun Bundle'ı (Mail geldiyse yada Hesabınız varsa) 🔥🔥

aztrk

80+
Reaksiyon skoru
112
Öncelikle selam beyler, Olay şöyle gerçekleşiyor bir mail alıyorsunuz yada almıyorsunuz. (İNTEL MAİLDE BU TOPLULUĞA ÜYE OLANLARA JESTİMİZ ŞEKİLDE BİR MAİL ATMIŞ BENCE HESABI OLANLARA GELMİŞTİR KANAATİNDEYİM)Ben aldım çünkü daha öncesinde intel bedava oyun kodu alacağım ürünler almıştım sizde bu durum varsa hesabınızda var olma ihtimali yüksek ve eğer hesabınız varsa Şu Sitede giriş yapıyorsunuz intel size aşağdaki görseldeki gibi bir reward bundle yolluyor. Bu bundle içinde 2. görseldeki şeçenekler var ayrıca ekstra bonuslar var. yada mail gelmiş olması lazım görsel 4.teki gibi veya giriş yapıp şansınızı deneyin. Umarım bir çok kişi faydalanır. Bir hayır duası yeterlidir.

Not: Sadece 1 oyun seçme hakkınız var en mantıklı seçenekler ASSASİNS CREED MİRAGE (40 $) veya TOTAL WAR HAMMER III (60$)
Not:
Son Gün 15 TEMMUZ
Güncelleme: Mail bildirimlerini açmanız gerekmekteymiş. Master key almak için bir arkadaş 6.gün önce bildirimleri açmış 6 gün sonra oyun bundle almış.

Ekran görüntüsü 2025-06-17 190418.webp

Ekran görüntüsü 2025-06-17 190907.webp

Ekran görüntüsü 2025-06-17 190954.webp
Ekran görüntüsü 2025-06-17 191245.webp
Ekran görüntüsü 2025-06-17 192023.webp

Son düzenleme:
intel kullanmıyorum az önce hesap açtım gelir mi yinede :D

Master key i nereden temin ediyoruz bende 11400F var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Intel işlemci lazım masterkey istiyo
tüh be 1.5 sene önce 1. nesil i7 işlemcili sistemimi satıp bu sistemi almıştım aklıma gelmemişti intel hesabı açmak :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet gelir benim intel ürünüm yok alabildim
nasıl yaptınız hocam

Eğer hesabınız vardıysa siz mail gelmesi gerekiyor orda key mevcut görsel 4'teki gibi master key bana mail olarak geldi. spam gereksiz kutularını kontrol edin. Umarım vardır.

öncelikle yanlış hatırlamıyorsam intel gaming accesten e posta bildirimi almayı açmanız gerekiyordu. Ben bunları yaptıktan yaklaşık 6 gün sonra keyi alabildim

öncelikle yanlış hatırlamıyorsam intel gaming accesten e posta bildirimi almayı açmanız gerekiyordu. Ben bunları yaptıktan yaklaşık 6 gün sonra keyi alabildim
ha siz önceden intel hesabınız vardı

Adammmmmm Yapıştırın beyler 40 ile 60 dolarlık oyunlar boru değil :)

hayır yoktu ben de bunu twitterda gördüm ve 5 haziranda açtım hesabı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,922
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri