muskA
80+ Silver
Sen yaşamışsın ? Neden genelliyorsun ?Öyle olmuyor işte ben çok yaşadım bunu istersen satıcırya mesaj at
Çok merak ediyorsan sen at.
Sen yaşamışsın ? Neden genelliyorsun ?Öyle olmuyor işte ben çok yaşadım bunu istersen satıcırya mesaj at
Aslında bu durum hemen hemen herkesin başına geliyor.Sen yaşamışsın ? Neden genelliyorsun ?
Merak etmiyorum eminim ve genellemiyorum zaten genel bişey mod bile öyle diyorSen yaşamışsın ? Neden genelliyorsun ?
Yine de emin konuşmamak lazım.Aslında bu durum hemen hemen herkesin başına geliyor.
Satıcı ürünü satıyor ve bir daha işi düşmediği için siteye girmiyor, ilan da o şekilde kalıyor.
Hd 7850 400 liraya satılıyor genelde zaten rahat bulur. Karşıma çıkan ilk ilanı attım.O link 1 aydan fazla illa satılmıştır letgoda öyle ucuzlar var fakat çoğu çoktan satılmış ben 400 TL'ye gtx 960 bulmuştum ama satılmıştı her türlü iddiasına varım her türlü satılmıştır
Tamam he he kesin satılmamıştır heheHd 7850 400 liraya satılıyor genelde zaten rahat bulur. Karşıma çıkan ilk ilanı attım
GTX 660, RX 460 dengi bir kart. 7850'den ortalama %10 daha performanslı.
Beyler aşırı kararsız bir durum içerisindeyim
HD7850 2GB 256BİT O.C.
GTX660 2GB 192BİT O.C.mu emin değilim sizce hangisini alıyım aynı fiyat ikiside ?
Teşekkür ederim bende niyeyse hep bı Nvidia sempatim var tercihini o yönde yapicamGTX 660, RX 460 dengi bir kart. 7850'den ortalama %10 daha performanslı.
Hem de nvidia driver desteği hâlâ sürüyor diye biliyorum. Bence GTX 660 tercih etmelisin.