- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Beyler bu forumda neden intele bir ön yargı var?
Kırın şu ön yargınızı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kırın şu ön yargınızı.
900 liraBeyler bu forumda neden intele bir ön yargı var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kırın şu ön yargınızı.
Sizi kast ettiğini sanmıyorum, üstünüze alınmayın bence. AMD göre göre Intel işlemciye B450 anakart önerenleri de gördük zamanında.900 lira
900 lira
1 haftaya 800.Çıta iniyor yavaş yavaş, en ucuzu 870 lira falan olur herhalde.![]()
Intel Core i3 10100F 3.60 Ghz 4 Çekirdek 6MB 1200p 14nm İşlemci
Intel Core i3 10100F 3.60 Ghz 4 Çekirdek 6MB 1200p 14nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Tam tersi, 1 haftaya 1000 olacak, krizden faydalanılıyor maalesef bu ülkede.1 haftaya 800.
Sen ne zaman yeni çıkan bir işlemcinin pahalandığını gördün?Tam tersi, 1 haftaya 1000 olacak, krizden faydalanılıyor maalesef bu ülkede.![]()
3300X? Umarım dediğiniz gibi olur.Sen ne zaman yeni çıkan bir işlemcinin pahalandığını gördün?
İnsanlar vatan fiyatının aşağısına koyuyor şu an.
Rakipleri yok.
Stok gelince bütün satıcılara 'ben daha ucuza koyuyum da satılsın' diye diye koyarlar fiyat iner merak etme.
3300x bunu beğenmedi.Sen ne zaman yeni çıkan bir işlemcinin pahalandığını gördün?
İnsanlar vatan fiyatının aşağısına koyuyor şu an.
Rakipleri yok.
Stok gelince bütün satıcılara 'ben daha ucuza koyuyum da satılsın' diye diye koyarlar fiyat iner merak etme.
Düşecekmi yükselecekmi beraber seyredeceğiz.3300x bunu beğenmedi.
İnşallah düşer ne diyim.Düşecekmi yükselecekmi beraber seyredeceğiz.