Çözüldü✓ İntel Core i9 12900KF ile Uyumlu Anakart

360 mm sıvı soğutma alman gerekeceğini de biliyorsun değil mi? Dahil mi bütçeye? Bir de ne tür oyunlar oynuyorsun ve ekran kartın ve PSU'un
Sıvı soğutma için de ayrı bütçem var. Her türlü oyunu oynuyorum. Ekran kartım(Daha almadım): Asus Tuf rtx 3060 ti. Psu için bütün parçalara karar verdikten sunra uygun bir tane bakmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ikisinden biri olabilir ama İ9 12900K yerine R7 7800X3D düşünebilirsin, oyun için çok daha mantıklı.
Teşekkür ederim ona bakıyım ben

Oyun içinse baya iyi işlemci.

Anakarta 20K vermek yerine daha ucuz bir şey alıp kalan parayı Ekran Kartına yatırın.
İlk kez bilgisayar topladığım için fiyatlar hakkında pek bir bilgim yok.

O zaman dünyanın en iyi oyun işlemcisini al geç. Hem ilerde yeni çıkacak işlemcileri de destekleyecek bu anakart soketi. Soğutması da daha kolay.

Üslubumda sorun yok sen ağlıyorsun sadece.
Ya bak Hasan Yks'den düşük falan mı aldın hayatın mı kötü bilmiyorum ama insan gibi konuş emir kipi ile konuştuğun insan yok karşında çevrende olduğu gibi, duygusal bunalımını forum çerçevesinin dışarısında dışardan çıkar burada millete salça olma.

Ya bak Hasan Yks'den düşük falan mı aldın hayatın mı kötü bilmiyorum ama insan gibi konuş emir kipi ile konuştuğun insan yok karşında çevrende olduğu gibi, duygusal bunalımını forum çerçevesinin dışarısında dışardan çıkar burada millete salça olma.
Bak canım kardeşim ilk yazdığım mesajda ne emir kipi var ne de agresif bir üslup. Basit bir soru sormuşum değil mi ama sorunlu bir şahsiyet olan sen ilgi çekmeye mi çalışıyorsan her ne yapıyorsan saçma sapan cevap veriyorsun. Bak işine. Engel.

Niye 2000 TL daha pahalı yerden atıyorsun işlemciyi?

O zaman dünyanın en iyi oyun işlemcisini al geç. Hem ilerde yeni çıkacak işlemcileri de destekleyecek bu anakart soketi. Soğutması da daha kolay.
Tanıdığımı birkaç kişi Amd işlemcilerin İntel'e göre kötü olduğunu söylemişti.

Tanıdığımı birkaç kişi Amd işlemcilerin İntel'e göre kötü olduğunu söylemişti.
Peki.

Bu güzel olur o zaman 12900kf için çek.

Ekran kartı olarak da asus tuf rtx 3060 ti düşünüyorum sizce nasıl kart alınır mı?

Peki.

Bu güzel olur o zaman 12900kf için çek.
Gerçekten amd işlemciler intel'e göre kötü mü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,062
Üyeler
192,603
Son üye
xkraltrx82
Geri