Yardım Intel Core i9 9980XE Oyun için nasıldır ?

beritankorkusuz

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,695
Dostlar elime bu işlemci geçti ,sizce oyun için nasıl ? Evet çoklu çekirdek olarak başarılı ama , tekli çekirdek olarak ?

Dostum o işlemcinin amacı büyük server ve render işleri :D, oyun performansı konusunda normal 9900K dan daha güçlüdür tahminimce, fakat tüm sistemi o işlemciye uygunmu ? özellikle de anakart.

Bence gayet yeterli. 9900K' nın biraz altı gibi.

Dostum o işlemcinin amacı büyük server ve render işleri :D, oyun performansı konusunda normal 9900K dan daha güçlüdür tahminimce, fakat tüm sistemi o işlemciye uygunmu ? özellikle de anakart.
Anakart ile birlikte elimde ,eğerki oyun oalrak iyiyse onu kullanacağım yoksa satacağım

Dostlar elime bu işlemci geçti ,sizce oyun için nasıl ? Evet çoklu çekirdek olarak başarılı ama , tekli çekirdek olarak ?
İşlemciyi satman daha mantıklı olur gelen parayla 10900K dizmeye çalışırsın hatta oyun içinse direkt 10600K diz 9980XE'yi kim kaybetmiş sen nasıl buldun?

Her şeyin bir alıcısı var ama hazır anakartıda var bence satmasına gerek yok. Ne takarsa beslicek zaten.

Oyun için kullanmak bence hakaret o işlemciye :D, tabii fazla güç tüketimi ve ısınmasıda var, ama bu işlemciyi almışşa soğutması ve beslemesi sıkıntı olmaz sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,145
Üyeler
189,041
Son üye
evaviento
Geri