Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 777
Hangi konuda daha verimli hocamKağıt üstündeki TDP nin çok önemi yok, 9600X den daha verimli işlemci.
Hangi konuda daha verimli hocamKağıt üstündeki TDP nin çok önemi yok, 9600X den daha verimli işlemci.
Yahu arkadaş üstte sana atmışlar test videosu ayrica bilgi paylasimida yazdik bir sonraki nesil soket degistirecek diye. bir şey yazmayinca değişik ilan ediliyoruz ya maşallah@SerhatKRbb
Dostum boş boş gülmek yerine bilgi paylaşımı yap da insanlar nasiplensin.
Ne değişik insanlar var şu forumda![]()
Güç tüketimi daha düşük ve daha az ısınıyor. İşlemci 3nm zaten eski nesiller gibi 10nm değil.Hangi konuda daha verimli hocam
Keşke 4 yıl olsaŞöyle boş indirimler yüzünden bazı kişileri engelledim sıcak fırsat kirliliği olmasın diye. 9600X alın geçin. 4 yıl sonra soket değiştirirler bunlar
Örneklendirirseniz sevinirim eğer öyleyse bilgilenmiş olalım.
Gördüğüm kadarıyla %5-7 civarında daha performanslı 245KF.
bu işlemci zaten oyun için değil küçük çaplı yapay zeka işleri için uygun senin dediğin ryzen threadtripper yerine 9800x3d alın demek gibiŞöyle boş indirimler yüzünden bazı kişileri engelledim sıcak fırsat kirliliği olmasın diye. 9600X alın geçin. 4 yıl sonra soket değiştirirler bunlar
alakasızbu işlemci zaten oyun için değil küçük çaplı yapay zeka işleri için uygun senin dediğin ryzen threadtripper yerine 9800x3d alın demek gibi
kanka gelmişsin bu işlemciyle 9600x kıyaslıyordun biri oyun işlemcisi diğeri yapay zeka için uygun sence alakasız mı?alakasız
evet, çünkü 9600X ile de yapılıyor. 4 yıl içinde bitecek bir soket için çok alakasızkanka gelmişsin bu işlemciyle 9600x kıyaslıyordun biri oyun işlemcisi diğeri yapay zeka için uygun sence alakasız mı?
evet, çünkü 9600X ile de yapılıyor. 4 yıl içinde bitecek bir soket için çok alakasız
8700F'miş gerçiAlıntıyı görüntüle9600x te yz desteği yok nasıl yapılıyor?
yz ile uğraşan adam 245kf ve 9600x hesabı yapmıyor ki, zaten yz ile uğraşıyorsan ve bunlara bakıyorsan yapma daha iyi.Alıntıyı görüntüle9600x te yz desteği yok nasıl yapılıyor?