Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Sa ben geldim.
As.Sa ben geldim.
O kadar da abartmayın lütfen suyu çıktı esprinin.9100F> evrendeki her şey.
As hoş geldin.Sa ben geldim.
Alalım. Ağustosta satar kar ederikO kadar da abartmayın lütfen suyu çıktı esprinin.
Yakında 9100F için savaş çıkacak. Çünkü tükeniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
As hoş geldin.
Bu arada bu mükemmel işlemciyi bana aldıran @intel pentium 'a şimdilik selam olsun. Umarım gelecekte sövmem kanka. Ama söversem haberin olur merak etme.i5-9400f > En iyi Ryzen işlemcisi ( Bu yalnızca benim sistemde takılı olan için geçerli. Diğer 9400f'lerin hepsi kronik sorunlu. Benimki hatasız tek üretim.
Arada rekabet kalmadı ki 9100F yoketti piyasayı.AMD ya da Intel fark etmez. İkisinin de çok iyi olması lazım ki rekabet olsun. Rekabet her zaman bize yarar. AMD de Intel gibi arayı açarsa o da Intel gibi davranmaya başlayacaktır.
Intel yıllarca elinde tuttu piyasayı. Aynı işlemcileri ısıtıp ısıtıp koydu önümüze. AMD Ryzen işlemciler ile gelmeseydi hala en tepelerde 4C/8T işlemcileri görüyor olacaktık.
Uzun lafın kısası, Intel'in de bir an önce toparlaması, rekabet etmesi lazım. Yoksa Intel'in yıllarca yaptığı şeyi AMD tarafında da görmemiz muhtemel.
8100 yok etti.Arada rekabet kalmadı ki 9100F yoketti piyasayı.
Aylardır süren AMD/intel çatışmasını iki paragrafta özetlediniz hocam. Ağzınıza sağlık.AMD ya da Intel fark etmez. İkisinin de çok iyi olması lazım ki rekabet olsun. Rekabet her zaman bize yarar. AMD de Intel gibi arayı açarsa o da Intel gibi davranmaya başlayacaktır.
Intel yıllarca elinde tuttu piyasayı. Aynı işlemcileri ısıtıp ısıtıp koydu önümüze. AMD Ryzen işlemciler ile gelmeseydi hala en tepelerde 4C/8T işlemcileri görüyor olacaktık.
Uzun lafın kısası, Intel'in de bir an önce toparlaması, rekabet etmesi lazım. Yoksa Intel'in yıllarca yaptığı şeyi AMD tarafında da görmemiz muhtemel.
3 paragraf.Aylardır süren AMD/Intel çatışmasını iki paragrafta özetlediniz hocam. Ağzınıza sağlık.
en altta ryzen duvardan fırlayıp "herşeyi oyundan daha iyi yaparım" diyor onu tek çevirebildim. bir de duvardan fırlayan intel" ben oyun kralıyım" gibi bir şey söylüyor.Çevirmeye çok üşendim şuan.