Nereden biliyorsun videoda mı söylüyor? kasanın içini göremiyoruz ki? böyle verileri stok fan veriyorsa millet niye soğutucu alıyor o zaman? XD.stok fan hocam
katılıyorumNereden biliyorsun videoda mı söylüyor? kasanın içini göremiyoruz ki? böyle verileri stok fan veriyorsa millet niye soğutucu alıyor o zaman? XD.
stokla normal ztnArkadaşlar turbo boost kapattım birazdan denicem halen sıcaklık sorunları yaşıyorum sistemi aldığım youtuber'ın videosuna bakarken aynı sistemde adamın sıcaklıkları 55de geziyor bende 85lere çıkıyor daha yeni değiştim macunu bi de nedir sizce sorun?
videoda kasa içini gösteriyor stok fan takılı ben ona göre yorum yaptım adam farklı fan taksa belirtir zaten o değerleri stok fanla aldığını varsayıyorum, onu geçtim lol gibi basit bir oyunda bu işlemci 81 dereceleri görüyor ve fan sesi kafamı şişiriyor ilk aldığımda böyle değildi mesela macunda değiştim 1 2 derece düştü sadeceNereden biliyorsun videoda mı söylüyor? kasanın içini göremiyoruz ki? böyle verileri stok fan veriyorsa millet niye soğutucu alıyor o zaman? XD.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer stok fan takılıysa sistemde, ben bir daha PCHocasinin yaptığı incelemelere falan bakmam aga. Millet enayi mi o zaman böyle gidip SE-224-XT'ye 530 TL veriyor. X125'e T6 Ultraya 300 TL veriyor?
böyle işlemcinin bu arada bu arada valoda 250 fps görüyorum arada 300 oluyor şu sıcaklık sorunu çözülürse fps biraz daha yükselir değil mi11400f stok işlemci kullanıyorum valorant da 100 derece boşta 60