Intel i5 11400F sıcaklık sorunu

Nereden biliyorsun videoda mı söylüyor? kasanın içini göremiyoruz ki? böyle verileri stok fan veriyorsa millet niye soğutucu alıyor o zaman? XD.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer stok fan takılıysa sistemde, ben bir daha PCHocasinin yaptığı incelemelere falan bakmam aga. Millet enayi mi o zaman böyle gidip SE-224-XT'ye 530 TL veriyor. X125'e T6 Ultraya 300 TL veriyor?

Nereden biliyorsun videoda mı söylüyor? kasanın içini göremiyoruz ki? böyle verileri stok fan veriyorsa millet niye soğutucu alıyor o zaman? XD.
katılıyorum
stokla 55C alınabiliyorsa neden harici soğutucu alınma gereği duyulsun?
stok değil yüksek ihtimal videodaki

Ayrıca şuanda Stok fanla i5 11400F kullanıyorum. 75-81 derece arası 4.1GHZ 63W Takılıyor.

Arkadaşlar turbo boost kapattım birazdan denicem halen sıcaklık sorunları yaşıyorum sistemi aldığım youtuber'ın videosuna bakarken aynı sistemde adamın sıcaklıkları 55de geziyor bende 85lere çıkıyor daha yeni değiştim macunu bi de nedir sizce sorun?
stokla normal ztn

11400f stok fanla 75 derecelerde geziyordu dark freze 123 kule tipi soğutucu aldım maksimum 55/60 dereceyi bu sıcaklarda geçmiyor r6 ful ultra ayarlarda

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer stok fan takılıysa sistemde, ben bir daha PCHocasinin yaptığı incelemelere falan bakmam aga. Millet enayi mi o zaman böyle gidip SE-224-XT'ye 530 TL veriyor. X125'e T6 Ultraya 300 TL veriyor?
videoda kasa içini gösteriyor stok fan takılı ben ona göre yorum yaptım adam farklı fan taksa belirtir zaten o değerleri stok fanla aldığını varsayıyorum, onu geçtim lol gibi basit bir oyunda bu işlemci 81 dereceleri görüyor ve fan sesi kafamı şişiriyor ilk aldığımda böyle değildi mesela macunda değiştim 1 2 derece düştü sadece

hocam bende de i5 11400f var valorantda 75 83 arası geziyor sıcaklık stok fan yetersiz geliyor

11400f stok işlemci kullanıyorum valorant da 100 derece boşta 60

11400f stok işlemci kullanıyorum valorant da 100 derece boşta 60
böyle işlemcinin bu arada bu arada valoda 250 fps görüyorum arada 300 oluyor şu sıcaklık sorunu çözülürse fps biraz daha yükselir değil mi

Arkadaşlar aynı sorun bendede var valorantta 80 85 derecelere çıkıyor işlemcim, GTA 5 gibi oyunlarda 90’ı gördüm 95 gördüm stock soğutucu var sizce sorun ne soğutucuyu değiştirmelimiyim yoksa başka bişeymi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,724
Üyeler
186,235
Son üye
kelikkartal
Geri