13400F daha iyiMerhaba arkadaşlar PC alacağım ama hangi işlemci daha iyi karar veremedim sizce hangisini almalıyım sadece oyun oynayacağım render edit vs yapmayacağım ona göre cevap verirseniz sevinirim.
Sağolun hocam13400f , şansın varsa 7500f
Peki hocam genelde bütün PC toplama videolarında AMD kullanıyorlar sebebi nedir sizce uzuz olduğu içinmi13400F daha iyi
İ5 saplarMerhaba arkadaşlar PC alacağım ama hangi işlemci daha iyi karar veremedim sizce hangisini almalıyım sadece oyun oynayacağım render edit vs yapmayacağım ona göre cevap verirseniz sevinirim.
Amd nin parçaları ucuz (anakart vs) o yüzden 12400F le 5600 aynı hemen hemen daha çok tercih ediliyor f/p açısındanSağolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam genelde bütün PC toplama videolarında AMD kullanıyorlar sebebi nedir sizce uzuz olduğu içinmi
Hocam şu şekilde görüldüğü gibi diğer bütün bileşenler aynı hatta i5 in ekran kartı daha yüksek olmasına rağmen ortalama 100 FPS bir fark var7500f > 13400f > 5600
Farklı bir şeyler var 7500f daha fazla fps veriyor barizHocam şu şekilde görüldüğü gibi diğer bütün bileşenler aynı hatta i5 in ekran kartı daha yüksek olmasına rağmen ortalama 100 FPS bir fark var
Hocam tabii ki 7500f daha iyi ama o kadar bütçe yok 50 k olmuş 7500lü sistemler burda 5600 ile 13400ün karşılaştırılması buyrun sistemler bunlar yanlışım varsa düzeltin arada 5-6 bin TL'lik bir fiyat farkı varFarklı bir şeyler var 7500f daha fazla fps veriyor bariz
O şekilde kıyaslama birbiri ile karşılaştırmamış. Oyun sürümünden sürümüne bile FPS oynar.Hocam tabii ki 7500f daha iyi ama o kadar bütçe yok 50 k olmuş 7500lü sistemler burda 5600 ile 13400ün karşılaştırılması buyrun sistemler bunlar yanlışım varsa düzeltin arada 5-6 bin TL'lik bir fiyat farkı var
40 k bu arada şu iki pcyi buldum hangisi daha iyidir ikisinde de 1tb ram yükselttim ve her iki pcde de aynı aksesuarlar monitör klavye mouse vsO şekilde kıyaslama birbiri ile karşılaştırmamış. Oyun sürümünden sürümüne bile FPS oynar.
Senin Max bütçen nedir?