YazılımKafa
80+ Silver
Laptop alırken i9 14900hx te vardı. Araştırmalar sonucunda daha iyi olsa da farklı sebeplerinde etkisiyle onun yerine ryzen 9 7845hx modelli olanı aldım. Bu videoları görünce iyi ki böyle yapmışım diyorum. İntel eskiden beri fazla voltaj verip gereksiz ısınıyor. Bu sefer iyice abartmışlar bellikiBelki bu konulardan bi çok kez gördünüz belkide artık duymayı istemiyorsunuz ama bu protesto edilmesi gerek bi duruma dönüştü artık intel bildiğiniz isteyerek piyasaya sürdü bu işlemcileri ve hatasını kabul etti ama geri toplama işlemide yapmadı aslında burda ben size olayı anlatmicağım kısaca donanım arşivinin videosunu paylaşacağım 2 tane bu rehberden ziyade bi tartışma konusu haberiniz olsun fikirlerinizi paylaşın bu arada şunuda eklim videoay bakmayanlar için intelin masaüstü haricnde laptoplardada bu tür sorunların çok fazla görüldüğüne dair geri dönüş varmış eğer sizde bu nesillerde bi işlemci kulanıyorsanız üstelük i9 i7 gibi genel olarak yüksek güç tüketen deneyimlerinizi anlatırmısınız
video 1 bi kaç gün öncesi konunn ne olduğunu özetlemiş ve neler olduğunu anltmış-
video 2 gelişmeler ve daha yakın tarihli güncel veriler-
3-bu benim eklemem videonun yorumlarından gördüğüm kadarıyla intel laptoplardaki sorunuda kabul etmiş burası kesin değil neyse sizler neler düşünüyorsunuz bu konu bu bana göre rezalet hakkında lütfen fanboyluk için gelmeyin bu tartışma konusudur saygı sınırlarının dışına çıkmayın lütfen
(BU HABER KONUSU DEĞİLDİR TARTIŞMADIR ARTIK İNTEL ALINIR MI ALINMAZ MI)