Neler Yeni

Çözüldü✓ İntel işlemciden amd işlemciye geçmelimiyim

EmirkanS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirkan Şenel
Bütçe
500
Arkadaşlar
İ5 3470 3.2 ghz işlemcim var
esonic h61 bir anakartım var maximum desteklediği ram 8 gb ve 1333 mhz hız
bazı ikinci el sitelerinde baktığımda işlemci+anakar+ram ilanları var
amd intele göre daha ucuz zaten bana önerebileceğiniz amd işlemci nedir
şuanda 6 gb 1333 mhz ram
240v psu var yakın zamanda rami 8e yükseltmeyi düşünüyorum da o ilanları görünce bunlardan birini satın alsam daha karlı olurum diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Akif Akın
Reis ben Amd'ye geçtim huzur var resmen. İnteli bedava verseler kullanmam artık. İntel daha iyi sen ne anlarsın diyecekler vardır olsun en razıyım mis gibi amd.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
500 TL'ye zor gibi.

EmirkanS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirkan Şenel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar
şuanda 6 gb 1333 mhz ram
240v psu var yakın zamanda rami 8e yükseltmeyi düşünüyorum da o ilanları görünce bunlardan birini satın alsam daha karlı olurum diye düşünüyorum
daha önce hd7510 gibi bir ekran kartım vardı ve anakartım bozuldu ekran kartımı değiştirip yeni bir anakart aldım
Reis ben Amd'ye geçtim huzur var resmen. İnteli bedava verseler kullanmam artık. İntel daha iyi sen ne anlarsın diyecekler vardır olsun en razıyım mis gibi amd.
peki amd işlemci alırken nelere dikkat etmeliyim bir fikrin var mı

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Kerem Eldes
Amd tabii ki de bir sürü özelliğiyle daha kullanıcı dostu olduğu kesin ama bu yüzden de daha fazla talep var ve fiyatları intele kıyasla artmıştı diye hatırlıyorum.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
amd suan daha ucuz degil. islemci+ anakart olarak baktığımız zaman düşük butceye amd toplanamıyor artık(r3 1200 haric tabii ki. o da çok düşük bildiginiz uzere) butceni soylersen ona gore oneri yapalim amd intel diye ayirmaya gerek yok benim dusuncem.

EmirkanS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirkan Şenel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amd suan daha ucuz degil. islemci+ anakart olarak baktığımız zaman düşük butceye amd toplanamıyor artık(r3 1200 haric tabii ki. o da çok düşük bildiginiz uzere) butceni soylersen ona gore oneri yapalim amd intel diye ayirmaya gerek yok benim dusuncem.
17 yaşındayım staj paramın bir kısmı ile almayı düşünüyorum fiyatı 1000tlyi geçmese iyi olur csgo gibi işlemciyi sonuna kadar kullanan bir oyunda i5 işlemcimin yetersiz kaldığını düşünüyorum

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
17 yaşındayım staj paramın bir kısmı ile almayı düşünüyorum fiyatı 1000tlyi geçmese iyi olur csgo gibi işlemciyi sonuna kadar kullanan bir oyunda i5 işlemcimin yetersiz kaldığını düşünüyorum
1000 TL'ye islemci + anakart + ram alamazsin

Sagittarius

80+ Silver
Arkadaşlar
şuanda 6 gb 1333 mhz ram
Gerek yok dhaa anakart falan yada ramler değiştirmen gerekecek o bütçeyle olmaz ve AMD alırsan soğutma gerekecek bütçen yetersiz

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
elimde bulunan rami upgrade edebilirim işlemci ve anakart olsa da olur
elinde bulunan rami upgrade edebilirsin ama yeni alacagin anakarta o ramleri takamiyorsun malesef. o anakarta max i7 3770k takabilirsin ve bencr gerej yok. butceni en az 2000 civarına cikarabilirsen ikinci el birseyler yapilabilir ama 1000 tlyr max ram takarsin

EmirkanS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirkan Şenel
elinde bulunan rami upgrade edebilirsin ama yeni alacagin anakarta o ramleri takamiyorsun malesef. o anakarta max i7 3770k takabilirsin ve bencr gerej yok. butceni en az 2000 civarına cikarabilirsen ikinci el birseyler yapilabilir ama 1000 tlyr max ram takarsin
h61 1155 pin anakartım var ikinci el işlemci alsam sorun çıkarır mı nelere dikkat etmeliyim biliyor musun

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
h61 1155 pin anakartım var ikinci el işlemci alsam sorun çıkarır mı nelere dikkat etmeliyim biliyor musun
param güvende ile alıp gerekli testlerini yapabilirsin. ekstradan islemcinin arkasındaki pinlere bakarsın bi sorunu varsa iade şansın oluyor

Top Bottom