usta öyle deme 5.6 ghz 4.6 ghz den büyüktür ve daha iyidir !Her şey frekans değil yani "GHz" yüksek olunca en iyi işlemci olmuyor.
Döngü başına komut diye bir olay var.
Araştırmadan öneri adı altında saçma sapan yazıların bulunduğu, milleti yanlış bilgilendiren konular açmayın.
Arkadaşımdan ayrıntılı teknik bilgi aldım. Az daha ben de AMD işlemci alıyordum son anda kararımdan döndüm. Valla böyle böyle kandırıyolar AMD daha iyi diye. İnanmayın.Her şey frekans değil yani "GHz" yüksek olunca en iyi işlemci olmuyor.
Döngü başına komut diye bir olay var.
Araştırmadan öneri adı altında saçma sapan yazıların bulunduğu, milleti yanlış bilgilendiren konular açmayın.
FX işlemciler Overclock ile 8.6GHz'e kadar çıkarıldı. O zaman herkes FX işlemci alsın.usta öyle deme 5.6 ghz 4.6 ghz den büyüktür ve daha iyidir !
Aynen dostum.Arkadaşımdan ayrıntılı teknik bilgi aldım. Az daha ben de AMD işlemci alıyordum son anda kararımdan döndüm. Valla böyle böyle kandırıyolar AMD daha iyi diye. İnanmayın.
Aynen dostum.
Tüm Benchmark testleri, tüm oyun testleri, tüm testler yanlış. Hatta Youtube'da performans testleri yapanlar da kandırıyor bi' sen ve arkadaşların akıllısınız.
Cahillik cidden çok sinir bozucu olay. Anlatmaya çalışsan da beyin kapasitesini doldurmak istemediği için hiçbir işe yaramıyor işte.
Asıl tüm forum AMD fanboyu olmuş intelin nasıl daha iyi olduğunu göremiyorsunuz.İNTEL’de babanın değil AMD’de.
Fanboyluk zalaklıktır. Arkadaşından da öneri alma.