Neler Yeni

İntel İşlemciler Neden Alınmalı ve AMD neden çöp

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Başından beri aynı yok bilgisayarcıdan sistem aldım çok iyi yok sistem efsane bilgisayarcımı öneririm falan troll konudam başka bişe değil milletle eğleniyor mı napıyor belli değil
1 ton sistem önerisi istedi bir tanesini almamıştır buna eminim
zaten fake hesap. birisinin multisi. evde canı sıkılıyor belli. yaşı da pek yok o da belli. yoksa bu kadar saçma işlerle uğraşmazdı. ama bu forumun hatası. en çok hit alan konular troll konular olduğu için salıyor ortaya konuyu millet atlıyor. herkes engelleyip muhattap olmasa köşede kendi başına eğlenir.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
arkdaşlar şöyle bi açıklık getiriyim aşırı aşırı bilgili değilim ama yinede Siz Bir Adobe Premier Yada Adobe uygulamalarını kullanacaksanız Burada AMD alacaksanız Çekirdek ve Performans Bakımından Ama siz yayıncı Oyun oynayan bir insansanız İntel Alacaksanız F/P işlemci alıcam yayın için değil diyosunuz ikiside eşitte kalan işlemciler ama intel oyuna yönelik olduğu için intel alınabilir ama amd de farkı şurdan koyuyor çekirdek performansı yayınlarda önemli olduğu için o da alınabilir ama fps de önemli

Farway

80+ Silver
3600 de tokatlayacakmış ben direk 1650S li sistemi ortaya koyuyorum da sen ne koyuyorsun :D

Dün amd için konu açıp sempatizanlık bu gün intel için sempatizanlık :D
Arkadaşlar trolü görmeyecek kadar çomar değilim bu arada sadece o kendini eğlendirdiğini sanarken ben daha çok eğleniyorum :D :D :D

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    271.6 KB · Hit: 30

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkdaşlar şöyle bi açıklık getiriyim aşırı aşırı bilgili değilim ama yinede Siz Bir Adobe Premier Yada Adobe uygulamalarını kullanacaksanız Burada AMD alacaksanız Çekirdek ve Performans Bakımından Ama siz yayıncı Oyun oynayan bir insansanız İntel Alacaksanız F/P işlemci alıcam yayın için değil diyosunuz ikiside eşitte kalan işlemciler ama intel oyuna yönelik olduğu için intel alınabilir ama amd de farkı şurdan koyuyor çekirdek performansı yayınlarda önemli olduğu için o da alınabilir ama fps de önemli
Amd oyundada yakaladı

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
3600 de tokatlayacakmış ben direk 1650S li sistemi ortaya koyuyorum da sen ne koyuyorsun :D

Dün amd için konu açıp sempatizanlık bu gün intel için sempatizanlık :D
Arkadaşlar trolü görmeyecek kadar çomar değilim bu arada sadece o kendini eğlendirdiğini sanarken ben daha çok eğleniyorum :D :D :D
Laz abi ortaya sistemini koyarsa i5 7600 ü alabilirmiyim merak ettim ?

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
İ5 7600K ve Z anakart aldım. R5 alıp kazıklanmaktan kat kat iyidir.
Bravo Güzel kardeşim benim r5 alıp daha iyi performansda oyun oynanır daha iyi adobe kullanır intel de amd den iyi ama i5 7600k ile değil daha f/p işlemcilerde

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Şu konuda AMD daha iyi yhaa sen fınboysuğn demekten başka ne dediniz? Kanıtlarıyla İntel nasıl daha iyi oluyor attım hala AMD iyi diyorsunuz bana laf ediyorsunuz.
sen ekran kartı kullanan oyunların testini atmışsın, işlemci kullanan oyunlardaki farka bak :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom