Furkan1461
80+ Silver
@Forumuye izle.Bunu izledikten sonra tekrar mesaj yaz.
@Forumuye izle.Bunu izledikten sonra tekrar mesaj yaz.
Çok komik.Haklsısn i7 11700k gönderdiler değil mi ?
Haklı bazı bütçelerde amd bazılarında intel alınmalı en doğru karar buFanboyluk enayiliktir, hangisi daha f/p ise o alınmalı
Dostum 7600K gelince bana yaz FPS kapıştıralım. Ben 4.2 GHz' i geçmeyeceğim söz. Sen 5 ghz yap. Ryzen 3 3100 ile 4.2 ghz yeterli senin için 4.6 yapıp elektrik yaktıramam boşaKeşke bende kapımın önünde bir İ9 bulsam ama o iş öyle kolay olmuyor. Ben sadece intelin niye iyi olduğunu açıklamaya çalışıyorum.
Komik.Herkes inteli pahalı diye kötülüyor ve en iyi işlemcilerin İntel olduğunu da inkar ediyor. Şuan piyasadaki en iyi işlemci üreticisi inteldir ve AMD ona yaklaşmış olsa da geçmesi için çok çabalaması gerekmektedir. Siz siz olun bütçeniz az değilse AMD işlemciye para vermeyin.
Mesela İ7 11700K alıp 5.4GHz hıza OC yapıp piyasadaki 11900K dışındaki tüm işlemcilerden daha yüksek GHz sahibi olabilirsiniz. 11900K ise 5.6GHz bandına kadar çıkabilen kapasitesi ile piyasanın en iyi işlemcisi. Övdüğünüz hangi AMD işlemci sıvı nitrojen olmadan 5.4-5.6GHz görüyor?
Bazıları intellere ısınıyor falan demiş sen elindeki AMD işlemciyi bi 5.4GHz yap sonra ev nasıl yanıyor gör
Haklı bazı bütçelerde amd bazılarında intel alınmalı en doğru karar bu
Başından beri aynı yok bilgisayarcıdan sistem aldım çok iyi yok sistem efsane bilgisayarcımı öneririm falan troll konudam başka bişe değil milletle eğleniyor mı napıyor belli değilnick "FORUMU YE".
ye bakalım forumu. troll troll konular. hayatımda hiç bir forumda birisini engellememiştim. sen ilk oldun tebrik ederim.
Atsana allah hakkı için o kadar iyiyse soğutmaya ihtiyacında yok.Çok komik.
Ama isterlerse aldığım 7600K için sıvı soğutma gönderebilirler burada canlı canlı R5 3600e fark atarım.
İ7 n7600k r5 5600x e rakip olup 1700 tl olduğu için böyle dediğini hepimiz biliyoruz (!)Komik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BRUUUUHİ5 7600K ve Z anakart aldım. R5 alıp kazıklanmaktan kat kat iyidir.
Tamam. Ağır fark atarım bu arada 7600K ile şimdiden diyim.Dostum 7600K gelince bana yaz FPS kapıştıralım. Ben 4.2 GHz' i geçmeyeceğim söz. Sen 5 ghz yap. Ryzen 3 3100 ile 4.2 ghz yeterli senin için 4.6 yapıp elektrik yaktıramam boşa
Ağır fark -5 fpsTamam. Ağır fark atarım bu arada 7600K ile şimdiden diyim.
Daha pahalı olan R5 3600 den daha iyi ama o kazık dediğiniz işlemciBRUUUUH
KAT KAT KAT KAT DAHA FAZLA KAZIK