Neler Yeni

İntel İşlemciler Neden Alınmalı ve AMD neden çöp

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

bwNN

80+ Silver
Tek amacım forumun insanlara çok iyi gibi AMD önerip milletin parasını çöpe attırmasına engel olmaktı. Görünen o ki forum AMD fanboyu dolmuş ve burada suçlu ben oluyorum...

Siz AMD almaya devam edin tamam...
Yoo intelde öneriliyor bütçeye göre

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tek amacım forumun insanlara çok iyi gibi AMD önerip milletin parasını çöpe attırmasına engel olmaktı. Görünen o ki forum AMD fanboyu dolmuş ve burada suçlu ben oluyorum...

Tamam her şeyin en iyisini sen biliyorsun.

Farway

80+ Silver
  • Beğen
Reaksiyonlar: bwNN

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

Dedi İntel Fanboyu

Farway

80+ Silver
Sıvı nitrojenle ulaşılan hız beni ilgilendirmez ben normal soğutucularla yapılan OC değerine bakarım.
Olurmu reis sen ghz almak için sıvı nitrojen kullanmalısın. 8.4 GHZ nerdeee 11900k gibi kötü leş kalan bir işlemcinin 5.3 hadi oc ile 6.5 GHZ olsun nerede. Sen FX le bi tüp sıvı nitrojen al öyle kullan bence.

bwNN

80+ Silver
Keşke bende kapımın önünde bir İ9 bulsam ama o iş öyle kolay olmuyor. Ben sadece intelin niye iyi olduğunu açıklamaya çalışıyorum.
Konuyu bitirelim boşver yazmıyalım sen intelin iyi olduğuna inan zaten doğruları kabul etmiyorsun

Farway

80+ Silver
Keşke bende kapımın önünde bir İ9 bulsam ama o iş öyle kolay olmuyor. Ben sadece intelin niye iyi olduğunu açıklamaya çalışıyorum.
Bunu sadece işlemcinin GHZ ine bakarakmı yapıyorsun?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,968
Üyeler
163,918
Son üye
Keditisyen
Top Bottom