İntel sürücüleri nasıl kaldırabilirim?

BixiBlake

80+ Gold
Reaksiyon skoru
15,717
Beyler son güncellemeden sonra işlemcim +90 üstüne çıkıyor
Güncellenirken eski sürücüyü kaldırıldığını söylüyor ama benim içime sinmedi
Ddu ile işlemcinin tüm sürücülerini nasıl kaldırabilirim Bildiğiniz gibi dduda ekran kartı seçeneği var ordan inteli seçsem olur mu

Beyler son güncellemeden sonra işlemcim +90 üstüne çıkıyor
Güncellenirken eski sürücüyü kaldırıldığını söylüyor ama benim içime sinmedi
Ddu ile işlemcinin tüm sürücülerini nasıl kaldırabilirim Bildiğiniz gibi dduda ekran kartı seçeneği var ordan inteli seçsem olur mu
Intel'in sitesinden sürücüyü güncellerken eskisini kaldırma seçeneği soruyordu. Öyle yapabilirsin. Baktın değişiklik yok DDU ile kaldırıp tekrardan yüklersin.

Intel'in sitesinden sürücüyü güncellerken eskisini kaldırma seçeneği soruyordu. Öyle yapabilirsin. Baktın değişiklik yok DDU ile kaldırıp tekrardan yüklersin.
Hocam eskisi kaldırıyor ama bugün güncelleme 90 dan inmiyor fani max yapiyom hala o civarda görüntüyu düşüyorum 60fps kitliyorum tık yok

Hocam eskisi kaldırıyor ama bugün güncelleme 90 dan inmiyor fani max yapiyom hala o civarda görüntüyu düşüyorum 60fps kitliyorum tık yok
HP'nin sitesinden BIOS güncel değilse başta onu güncelle. Sonra Yonga setini (Chipseti) indirip güncelle. Ondan sonra DDU ile Intel'in sürücüsünü kaldır bakalım.

HP'nin sitesinden BIOS güncel değilse başta onu güncelle. Sonra Yonga setini (Chipseti) indirip güncelle. Ondan sonra DDU ile Intel'in sürücüsünü kaldır bakalım.
Mesajı biraz geç gördüm valla direkt inteli kaldırdım cjfkdkd sürücüyü indirmiştim kurdum ama Windows güncellemeye baktım eski sürücüyü indiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biosu da güncelledik Allah a şükür
evdekiler çıkmışken 1 saat ac origins oynam dedim ckasfkakfa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,446
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri