Neler Yeni

Öneri Intel UHD 620 Nasıl Bir Kart

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Csgoda değişkenlik gözlenebilen 100-50 fps arasında oynarsınız haritadan haritaya. (Very low - 1080p de). Valorantı çok daha rahat oynayabilirsiniz tabikide çünkü valorant daha rahat bir oyun csgoya göre grafik açısından.
İşlemciye bağlı olarak ama valoda fps düşük.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
csgo için fps değerleri doğru
nasıl yanı ben 1080 p de low ayarlarda oynadım 8550U ile 8 gb 2400 mhz ram ile 3 haneli fps diye bir şey o kartta valorantta son güncellemeden sonra 60 alamamaya başladı 40 50 alıyordu drop yiyordum belki düzelmiştir bilmiyorum geçen hafta bıraktım o laptopu ets 2 de low ayarlarda 40 50 gibi alıyor strended deep de çok düşük fps alıyor raft da herşeyi kötüye çekip çözünürlüğüde düşürüp oynuyordum ve bu testlerde çözünürlüğüde düşürmüştüm 1080 de çekilmeyen bir apu
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA 5 açsın yeter(!)
GTA 5 açılırken rockstar games yazısını görürsen açmış oluyor demektir.sonrasında oyunun kapanması önemsiz(!)
yapabileceğine inanmıyorum o kartın ama rockstar ın sitesine giriyor :)

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
nasıl yanı ben 1080 p de low ayarlarda oynadım 8550U ile 8 gb 2400 mhz ram ile 3 haneli fps diye bir şey o kartta valorantta son güncellemeden sonra 60 alamamaya başladı 40 50 alıyordu drop yiyordum belki düzelmiştir bilmiyorum geçen hafta bıraktım o laptopu ets 2 de low ayarlarda 40 50 gibi alıyor strended deep de çok düşük fps alıyor raft da herşeyi kötüye çekip çözünürlüğüde düşürüp oynuyordum ve bu testlerde çözünürlüğüde düşürmüştüm 1080 de çekilmeyen bir apu
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapabileceğine inanmıyorum o kartın ama rockstar ın sitesine giriyor :)
çünkü işlemcin U bir işlemci yani güçsüz
mesela U olmayan bir 4. nesil i5 i apu kullanıyorudum csde 4:3 160 oynatıyprdu 2yıl önce şimdi de 60 civarında oynatıyor
qyrıca bu değerleri HD graphica ile aldım UHD değil.UHD graphivs şu anda rahatlıkla 100 fps oynatır csyi

Top Bottom