cekcons
80+
- Reaksiyon skoru
- 124
Başka sorun varsa yolla , tabii cevabını biliyorsam.Usta muhteşem anlattın ellerine sağlık çok teşekkürler ?
Başka sorun varsa yolla , tabii cevabını biliyorsam.Usta muhteşem anlattın ellerine sağlık çok teşekkürler ?
Teşekkür ediyorum dostum işime yarayacak ??Amd ile intelin arasindaki en büyük fark fiyat performanstır intel pahalıdır amd intele göre daha ucuzdur.Amd bir anakart yapar 3 nesilçıkan işlemcileri kullanabilirsin intelde her yeni nesil işlemcide yeni anakart almak zorundasındır.İntelde overclock yani hız aşırtma sadece Z390 gibi tepe seviye anakartlarda mümkündür amd de ise B450 orta seviye ve X570 gibi üst seviye anakartlarda hiz aşırtma yapabilirsin aynı şekilde İntelin tepe seviye anakartı haric anakartlarda maksimum 2666mhz ram kullanabilirsin amd de ise 3000mhz ve üstü kullanabilirsin orta seviyede bile intel işlemci alınca yanina mutlaka soğutucu alman gerekir amd de ise stok soğutucu nispeten daha iyidir almasansa olur.Bunlari bilmen senin için yeterlidir.
Şimdilik bu kadar teşekkürler ?Başka sorun varsa yolla , tabii cevabını biliyorsam.
yani ben 4600e aldım imzamdaki sistemi 1ay önce zaten amd sistemide alsam aynı fiyata gelicekti yani ben kara geçtimTeşekkür ediyorum dostum işime yarayacak ??
Post automatically merged:
Şimdilik bu kadar teşekkürler ?
Sağol reis bakacağım videoya ?merhaba intel kullanıcısı olarak söylüyorum bazı oyunlarda işlemci kullanımı farkı baya oluşuyor fakat fps konusuna gelince intel amd den önde internetteki oyun testlerine bakın çoğunluğunda intel daha önde i5 9400f kullanıcısı olarak söylüyorum fakat ultra ayarlara gelince çok fazla kullanıyor işlemci amd de böyle bir şey yok burda attığım videoda daha net görebiliceksin
yani ben 4600e aldım imzamdaki sistemi 1ay önce zaten amd sistemide alsam aynı fiyata gelicekti yani ben kara geçtim![]()