Umarım ironidir![]()
Hocam ben belki fx i seviyorum yani olamaz mı ? Adamlar kaç yıl önce 8 çekirdek 5ghz e çıkan işlemci yapmışlar oc suz tebrik etmek lazım ve ben seviyorum fxleriFX aslında iyidir. Mesela yakıttan tasarruf ediyorsun. Koy salona aç kasayı ev ısınsın haha![]()
Tabi sevebilirsin sevemezsin demedim. Sadece genel olarak başarılı bir seri değil onu kabul etmek lazım.Hocam ben belki fx i seviyorum yani olamaz mı ? Adamlar kaç yıl önce 8 çekirdek 5ghz e çıkan işlemci yapmışlar oc suz tebrik etmek lazım ve ben seviyorum fxleri
Paran varsa amd fp olursa amdYeter anasını satıyım her gün intel mi amd mi konusu açılıyor. Paran varsa inteli daya geç kardeşim fiyat performans istiyorsan amd al. Artık yöneticiler durduk yere yanlış bilgi infosu atacağına konuların düzenliliğine ve içerikleri kontrol etsinler. Konu sahibine lafım yok fakat buranın kitlesi düşündüğümden de farklılaşmaya başlıyor.
Nasıl Başarılı değil arkadaş 5ghz çıkan her işlemci ısınır fazla konuşmayın sende yap bakayım 9900kyı 5ghz corsair a500 veya sıvı soğutma olmadan kullanabiliyormusunTabi sevebilirsin sevemezsin demedim. Sadece genel olarak başarılı bir seri değil onu kabul etmek lazım.
Al işte. Ben bu konuda ikisini mi karşılaştırdım konuyu okumadan gelmiş yorum yapıyorsun ? Amacım sadece eğlence. İkisini karşılaştırmak gibi niyetim yok. Komik bulduğum bir videoyu paylaştım o kadar.Yeter anasını satıyım her gün intel mi amd mi konusu açılıyor. Paran varsa inteli daya geç kardeşim fiyat performans istiyorsan amd al. Artık yöneticiler durduk yere yanlış bilgi infosu atacağına konuların düzenliliğine ve içerikleri kontrol etsinler. Konu sahibine lafım yok fakat buranın kitlesi düşündüğümden de farklılaşmaya başlıyor.