Dalga mı geçiyon hocam xeon oc ve render işlemcisi oyunsa 3600ün %20si kadar performans vermezbeyler sizce hangisi daha iyi düşünceleriniz nelerdir
bana internetten bakıyorum siteler ryzen 5 3600 daha iyi diyor ama
xeonda 12 core 24 threads boru değil yani
soru sordum kral sadeceDalga mı geçiyon hocam xeon oc ve render işlemcisi oyunsa 3600ün %20si kadar performans vermez
PEKİİİİla biz xeonu sunucuda kullanıyoruz ev pcsinde ne işi var işe yaramaz oyun felan oynucaksan
Aga yani sitelerde sonuçlar apaçık belli ve xeon çok çok eski bir işlemci o yuzden bu konuda soru sormak garip geliyor bana. Kaba davrandıysam pardon.soru sordum kral sadece
He bende öyle merak ettiğimden sordum, xeon işlemcileri çok seviyorum aşırı f/pAga yani sitelerde sonuçlar apaçık belli ve xeon çok çok eski bir işlemci o yuzden bu konuda soru sormak garip geliyor bana. Kaba davrandıysam pardon.
Bi ara bir tane yt kanalı 1000 TL'ye topladığı xeon işlemcili bilgisayarlarla GTA 5 falan oynuyordu cidden çok f/pRENDER DA KİM ÇAKAR PEKİİİİ
Mesaj otomatik birleştirildi:
He bende öyle merak ettiğimden sordum, xeon işlemcileri çok seviyorum aşırı f/p
xeon eski işlemci demek degil daha gecen hafta 2k eurodan xeon gold 6542Y işlemci aldımAga yani sitelerde sonuçlar apaçık belli ve xeon çok çok eski bir işlemci o yuzden bu konuda soru sormak garip geliyor bana. Kaba davrandıysam pardon.
Ben xeon demek eski işlemci mi dedim hocam ?xeon eski işlemci demek degil daha gecen hafta 2k eurodan xeon gold 6542Y işlemci aldım
burda xeon cok cok eski bir işlemci demissin yanlıs bilgi varsa düzelteyim dedim biliyorsan npAga yani sitelerde sonuçlar apaçık belli ve xeon çok çok eski bir işlemci o yuzden bu konuda soru sormak garip geliyor bana. Kaba davrandıysam pardon.