yok ya bütçe zorunludur belki diye salladım onu sadece soruya odaklanın10K Bütçesi olan biri bu şekilde yazmaz merak etme sen
Bütçe yazmak zorunlu değilyok ya bütçe zorunludur belki diye salladım onu sadece soruya odaklanın
Kendinizden yaşlı sistemler kullanırsanız doğaldır.intel adamdır amd pişmanlıktır 2 kere amd kullandım pişman oldum intele geçince rahatladım
Fiyat ve performans açısından bakacak olursak AMD eskiden daha iyiydi bu konuda ama artık işlemci piyasasında en büyük pazar payına sahip olduğu için işlemcilere haksız zam yaptı ve artık fiyat/performans noktasına İntel oynamaya başladı çünkü AMD durdurulamıyor, İntel'de bunu biliyor ve artık eskiden AMD'nin yaptığını yapıyor. AMD kesinlikle performans olarak İntel'den daha iyi bir durumda günümüzde. Bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle AMD İntel'i parçalar.intelmi amdmi
Ben 10. neslini de sevmiştim i3-10100F bitki örtüsü olmuştu da Intel'in anakartları çok pahalı işlemcisi iyi de..Kendinizden yaşlı sistemler kullanırsanız doğaldır.
Çarpan kilidi açık olduğu ve F/P olduğu için AMD. Intel işlemciler zamlandı bu aralar o yüzden AMD önermek daha mantıklı geliyor. 11. nesil ise çok F/P oldu Intel'de 11. nesilde iyi.
10. Nesil çok başarıydı.Ben 10. neslini de sevmiştim i3-10100F bitki örtüsü olmuştu da Intel'in anakartları çok pahalı işlemcisi iyi de..
Evet ya, en dandik H410 bile 500 TL barajının üzerinde.Ben 10. neslini de sevmiştim i3-10100F bitki örtüsü olmuştu da Intel'in anakartları çok pahalı işlemcisi iyi de..