intelmi amd mi?? ciddi soru

Kullanıma bağlı. Sadece oyun oynayan birisi Intel alabilir. Aynı anda yayın da yapanların AMD alması daha iyi olur.

intel adamdır amd pişmanlıktır 2 kere amd kullandım pişman oldum intele geçince rahatladım
Kendinizden yaşlı sistemler kullanırsanız doğaldır.

Çarpan kilidi açık olduğu ve F/P olduğu için AMD. Intel işlemciler zamlandı bu aralar o yüzden AMD önermek daha mantıklı geliyor. 11. nesil ise çok F/P oldu Intel'de 11. nesilde iyi.

Bütçeye göre değişir ama hem oc hem ram mhz anlamından amd daha iyi intel 10. nesilde başarılıydı 11. nesilde 11400 hariç fiyasko şu anlık.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Fiyat ve performans açısından bakacak olursak AMD eskiden daha iyiydi bu konuda ama artık işlemci piyasasında en büyük pazar payına sahip olduğu için işlemcilere haksız zam yaptı ve artık fiyat/performans noktasına İntel oynamaya başladı çünkü AMD durdurulamıyor, İntel'de bunu biliyor ve artık eskiden AMD'nin yaptığını yapıyor. AMD kesinlikle performans olarak İntel'den daha iyi bir durumda günümüzde. Bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle AMD İntel'i parçalar.

Kendinizden yaşlı sistemler kullanırsanız doğaldır.

Çarpan kilidi açık olduğu ve F/P olduğu için AMD. Intel işlemciler zamlandı bu aralar o yüzden AMD önermek daha mantıklı geliyor. 11. nesil ise çok F/P oldu Intel'de 11. nesilde iyi.
Ben 10. neslini de sevmiştim i3-10100F bitki örtüsü olmuştu da Intel'in anakartları çok pahalı işlemcisi iyi de..

10.000 tl ve üstü amd tercih edilebilir 10.000 tl altı ise bence intel tercih edilmeli (bence)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,738
Üyeler
190,799
Son üye
alper1925
Geri