İNTELMİ AMDMİ? 2025.

qwoxs25

80+
Reaksiyon skoru
98
Öncelikle herkese merhaba.

Bugün yıllardır sıra gelen klişe soruyu 2025 ağustos itibariyle sizlere tekrardan sormak istiyorum.

Şuan hangi işlemciyi kullandığınızı unutun kısaca fanatiklik veya fanboyluk yapmayın.

Dürüst bir şekilde günümüzde size göre hangi işlemci daha iyi ve neden daha iyi bunu bilmek istiyorum

Teşekkürler.

Bugün yıllardır sıra gelen klişe soruyu 2025 ağustos itibariyle sizlere tekrardan sormak istiyorum.

Şuan hangi işlemciyi kullandığınızı unutun kısaca fanatiklik veya fanboyluk yapmayın.

Dürüst bir şekilde günümüzde size göre hangi işlemci daha iyi ve neden daha iyi bunu bilmek istiyorum

Teşekkürler.
Tartışmaya Kapalı AMD Sektörü Aldı Götürüyor .

AMD, anakartlar daha uygun ve soket ömürleri çok uzun. 2. Elde çok fazla zenginliğe sahip. F/P

Teşekkürler.
Ben alsam her türlü intel alırım ama piyasadaki en güçlü oyun odaklı işlemci AMD nin hem de açık ara farkla, bunu da kimse inkar edemez.

İntel'in batırmasıyla Amd son yıllarda rekabeti bitirdi. 7800x3d kullanıyorum şu an.

İntel CEO su bile AMD kullanıyor hala bunu soranlar var kardom iyi misen???

Bencede açık ara amd fark attı. 2 sene içinde ekran kartındada geçerse şaşırmayın.

İhtiyaca göre seçerseniz hiç fark etmez. Ama pazar payı ve verimlilik olarak AMD ezdi geçti. Fakat önümüzde ki intel işlemcileri çok merak ediyorum çünkü bir yanlıştan dönüp hyperthreading i geri getirecekler. Bakalım belki o zaman işler kızışır. Her zaman olduğu gibi rekabet sana bana yarar.

Bencede açık ara amd fark attı. 2 sene içinde ekran kartındada geçerse şaşırmayın.
Ekran Kartında İntele Rakip Miydiki ?

Nvdia Diyorsan Pek Sanmam Dişli Rakip İntel Gibi Pısırık Değil .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardom öyle ama şimdi ben ne diyim adamların kendi bilene amd kullanıyor yıllarda core dedikleri seri patladı diye ultra falan fişman demeye başladılar kardom sen şey et yani
Bir Ara Birleşeceklerdi Ne Güzel İşlemciler Çıkacaktı Diye Umut Ediyordum Ama İşler Git Gide Shit'e Sardı :)

Geri