Neler Yeni

İnternet aboneliği iptali.

Isaac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Talha
Instagram
isaacforwin
Yaklaşık 1 saat önce türktelekoma abone olduğumu sanıp dsmart'a abone oldum. Olay şu şekilde türktelekomdan arıyoruz diye tanıttılar ve dsmart'a abone ettiler. Ben aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum ve bunun karşılığında herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu? Az önce altyapıyı açmak için gelen türktelekom yetkilisine iptal ettiricem dedim, o zaman ben gidiyorum aboneliğinizi iptal ettirirsiniz dediler.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Yaklaşık 1 saat önce türktelekoma abone olduğumu sanıp dsmart'a abone oldum. Olay şu şekilde türktelekomdan arıyoruz diye tanıttılar ve dsmart'a abone ettiler. Ben aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum ve bunun karşılığında herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu? Az önce altyapıyı açmak için gelen türktelekom yetkilisine iptal ettiricem dedim, o zaman ben gidiyorum aboneliğinizi iptal ettirirsiniz dediler.
o ne saçma iş la

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yanlişlikla nasil abone oldunuz onu anlamadim neyse e devlet üzerinden iptal seçenegı dün resmi gazeteden oldu deneyebilirsin herhalde sözleşme yaptiysan 1 sene 2 sene falan cayma parasi alirlar

Isaac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Talha
Instagram
isaacforwin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlişlikla nasil abone oldunuz onu anlamadim neyse e devlet üzerinden iptal seçenegı dün resmi gazeteden oldu deneyebilirsin herhalde sözleşme yaptiysan 1 sene 2 sene falan cayma parasi alirlar
İnternet daha kurulmadı bile cayma parası ödemek zorunda mıyım?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Isaac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Talha
Instagram
isaacforwin
Herhangi bir imza atmadım sadece telefon üzerinden abone oldum.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
İmza attiysaniz evet isteyebilirler
hayır.arayın ve durumu açıklayın.çözerler. ne cayma parası bi kaç gün süresi var onun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir imza atmadım sadece telefon üzerinden abone oldum.
arayın ve iptal edin.buyuk ihtimal sesli onay aldılar.yinede bi sıkıntı yok dolandırıcı mısınız diye girin geri teperler :)

Isaac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Talha
Instagram
isaacforwin
hayır.arayın ve durumu açıklayın.çözerler. ne cayma parası bi kaç gün süresi var onun.
D-smart üzerinden aradıkları numarayı arayıp iptal etmek istiyorum dedim sizi abone yapan arkadaşımıza iletiyorum gün içinde 7ye kadar aktifiz size ulaşırız falan dediler nedense arayacaklarını düşünmüyorum. Aynen sesli cevap aldılar bişey olur mu?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
D-smart üzerinden aradıkları numarayı arayıp iptal etmek istiyorum dedim sizi abone yapan arkadaşımıza iletiyorum gün içinde 7ye kadar aktifiz size ulaşırız falan dediler nedense arayacaklarını düşünmüyorum. Aynen sesli cevap aldılar bişey olur mu?
bekletme falan yok.direk arayıp iptal ettirin kimseyi beklemeyin.

Top Bottom