Neler Yeni

Yardım İnternet Alt Yapısı Var Mı ?

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
1657270876857.png

Millenide de max 61Mbps yazıyor. Ben türk telekomdayım değiştiricem bu ay bitiyo sözleşme 2-3 kişi aynanda bağlanınca internet çöp oluyo ping falan uçuyo o yüzden değişcem
boş port durumu yok anlayamadım. alt yapım var mı yardımcı olur musunuz portu da anlamadım

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
Alıntıyı görüntüle
Millenide de max 61Mbps yazıyor. Ben türk telekomdayım değiştiricem bu ay bitiyo sözleşme 2-3 kişi aynanda bağlanınca internet çöp oluyo ping falan uçuyo o yüzden değişcem
boş port durumu yok anlayamadım. alt yapım var mı yardımcı olur musunuz portu da anlamadım
TT altyapısı olduğundan sonuç değişmeyecek. Sadece parayı Socar'a vereceksiniz devlet yerine. Tek değişen bu olacak. Ayrıca sorununuz modem ile de olabilir.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TT altyapısı olduğundan sonuç değişmeyecek. Sadece parayı Socar'a vereceksiniz devlet yerine. Tek değişen bu olacak. Ayrıca sorununuz modem ile de olabilir.
Nasıl yani anlamadım ben şimdi türk telekom yerine milleniye yada netspeed e falan geçince
pingim vs düzelmicek mi modemi de değişince? 2-3 kişi bağlanınca oyun oynamak imkansız ping den lag dan

aliozkanca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali Özkanca
Dostum port yok diyorsa vdsl desteği alamazsın yalnızda adsl alabilirsin oda hız 16 mb en fazla yani boş port sırasına girip beklemen lazım

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
Nasıl yani anlamadım ben şimdi türk telekom yerine milleniye yada netspeed e falan geçince
pingim vs düzelmicek mi modemi de değişince? 2-3 kişi bağlanınca oyun oynamak imkansız ping den lag dan
Evet, bir şey değişmeyecek. Farklı birinin altyapısı olsa değişen bir şeyler olurdu. Senin sorunun Wi-Fi da mı oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Erdem
Ping problemi genellikle modemden kaynaklı boş port olsa sana o hızı verebilseler bile ping sorunun muhtemelen devam eder önce modemini bir kontrol ettir bence

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum port yok diyorsa vdsl desteği alamazsın yalnızda adsl alabilirsin oda hız 16 mb en fazla yani boş port sırasına girip beklemen lazım
nasıl yapıcam işlemleri bide modemi nasıl kontrol ettirebilirim
Ping problemi genellikle modemden kaynaklı boş port olsa sana o hızı verebilseler bile ping sorunun muhtemelen devam eder önce modemini bir kontrol ettir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Erdem
nasıl yapıcam işlemleri bide modemi nasıl kontrol ettirebilirim
Sana teknik bilgi verecek kadar tecrübe sahibi değilim ama benim başıma da gelmişti modeme 5 kişiden fazla bağlanıyordu buda internetin gidip gelmesine yavaşlamasına neden oluyordu en basit şekilde modemi pcye kabloyla bağlayıp öyle test ettim kabloyla hiçbir sorun çıkmadığını görünce wi-fi nin yetersiz olduğunu düşünüp yeni bir modem aldım (5ghz destekli) sorunum düzeldi

Top Bottom