İnternet Altyapı Sorunları

Larcixe

80+
Reaksiyon skoru
16
Bulunduğum bölgede internet panoya kadar fiber kabloyla geliyor sonra evlere bakır kabloyla geliyor bu internetede vdsl deniyor diye biliyorum fakat müşteri hizmetlerini aradığımda 8mbps adsl var diyorlar ne yapmalıyım şubeye gitmeyi düşünüyorum gitsem sizce bir şeyler değişirmi?

Bulunduğum bölgede internet panoya kadar fiber kabloyla geliyor sonra evlere bakır kabloyla geliyor bu internetede vdsl deniyor diye biliyorum fakat müşteri hizmetlerini aradığımda 8mbps adsl var diyorlar ne yapmalıyım şubeye gitmeyi düşünüyorum gitsem sizce bir şeyler değişirmi?
Bekle bizede daha yeni altyapı geldi hemen aktif etmediler ama

Hattınızı VDSL'e geçirmeyi talep edin.

bizede 1 hafta önce geldi panoyu değiştiren adamlarla konuştum yarın arasanız olur dediler 1 hafta geçti bir şey olmadı bekleyecez yapacak bişey yok

Altyapı olması önemli ama port olmadıktan sonra hiç bir önemi yok, alttaki siteden sorgulama yapıp at.

Bizim altyapın 49mbps destekliyor ama babam gitmiş ttelekomdan 16mbps paket imzalamış.
Taahhüdün bitmesini bekliylorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Altyapı olması önemli ama port olmadıktan sonra hiç bir önemi yok, alttaki siteden sorgulama yapıp at.
hüüüü bende port yok diyor

1610403417995.png

müşteri hizmetlerine onuda sordum port var zaten ben internet kullanıyorum sadece paket yükselticem

Bizim altyapın 49mbps destekliyor ama babam gitmiş ttelekomdan 16mbps paket imzalamış.

arttıramıyormusun yine türk telekoma devam ederek?

Şu an VDSL porttaysan geçiş sağlanabilir ama ADSL ise sıkıntı. Arkadaş ADSL kullandığı için sorgulamasını istemiştim.

Alıntıyı görüntüle
müşteri hizmetlerine onuda sordum port var zaten ben internet kullanıyorum sadece paket yükselticem

Bir de buradan bak

Alıntıyı görüntüle

Ttelekom çok pahalı ama.
35mbps için 120tl mi ne istiyordu

Şu an VDSL porttaysan geçiş sağlanabilir ama ADSL ise sıkıntı. Arkadaş ADSL kullandığı için sorgulamasını istemiştim.

Bir de buradan bak
Adsl kullanıyorum

ya galiba bizim evde bir sıkıntı var arkadaşım o testi yapmış arka sokakta sonuç bu
1610403660274.png

ya galiba bizim evde bir sıkıntı var arkadaşım o testi yapmış arka sokakta sonuç bu
1610403660274.png
ama evle ilgili ne sorun olabilir sonuçta fiber kablo eve gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,951
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri