Neler Yeni

Internet bağlantım sürekli kopuyor

Eray.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eray .
Başlıkta da belirttiğim gibi internet bağlantım surekli kopuyor ve oyun oynarken maçtan düşüyorum. Acaba temassızlık mı vardır varsa nasıl xüzeltebilirim. Ethernet kablom cat5e ve uzun yillardir bende yeni kullanmaya başladım uzun olması gerektiği için. Konnektörün modelini bilmiyorum. Anakartım H310 m k r2.0

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Başlıkta da belirttiğim gibi internet bağlantım surekli kopuyor ve oyun oynarken maçtan düşüyorum. Acaba temassızlık mı vardır varsa nasıl xüzeltebilirim. Ethernet kablom cat5e ve uzun yillardir bende yeni kullanmaya başladım uzun olması gerektiği için. Konnektörün modelini bilmiyorum. Anakartım H310 m k r2.0
Kopmalar genelde modemden kaynaklı oluyor. Başka bir modem getirip deneyebilme şansın varsa bi dene.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
musteri hizmetleri ile konuş bunu benc.-e.

Eray.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eray .
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kopmalar genelde modemden kaynaklı oluyor. Başka bir modem getirip deneyebilme şansın varsa bi dene.
Modemimde sorun olduğunu düşünmüyorum taktığım yerdeki lamlası her zaman yanıyor ama bilgisayarda koptuğu zaman lamba yanmıyor, internet varken yeşil veya kırmızı yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

musteri hizmetleri ile konuş bunu benc.-e.
Modemden kaynaklı mı diye mi ?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Modemimde sorun olduğunu düşünmüyorum taktığım yerdeki lamlası her zaman yanıyor ama bilgisayarda koptuğu zaman lamba yanmıyor, internet varken yeşil veya kırmızı yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modemden kaynaklı mı diye mi ?
hayır. sikayetinizi belirtin ona gore brişeyler yaparlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,607
Üyeler
159,182
Son üye
Bedri SÖZEN